Shoptrader

Over Shoptrader:

Shoptrader is een Nederlandse aanbieder van webshops en vertegenwoordigt ruim 2.500 verschillende online webwinkels. De shops zijn geschikt voor zowel beginnende als gevestigde webondernemers die hun artikelen via het internet willen aanbieden. Shoptrader is boekhoudkundig gekoppeld aan Reeleezee door middel van een Saas-koppeling. Hierdoor hoeft u zich niet bezig te houden met (technische) zaken zoals hosting, updates, design, het koppelen van betaalmodules, aansluiten van affiliatepartners, zoekmachine-optimalisatie, en overige koppelingen – zoals die van Reeleezee Online Boekhouden.

Over de koppeling

Door uw webwinkel te koppelen aan Reeleezee worden uw binnengekomen orders direct naar de online boekhouddiensten van Reeleezee doorgezet.

Vanuit de backoffice van uw webshop geeft u dit gemakkelijk aan. Vervolgens worden de orders automatisch doorgestuurd naar Reeleezee en opgenomen in uw boekhouding. Wanneer u bepaalde aanpassingen wenst – bijvoorbeeld met betrekking tot grootboeken, opmaak van facturen en andere persoonlijke aanpassingen – helpen wij u graag met een oplossing op maat. Graag meer informatie hierover? Neem dan contact met ons op. Wij lichten alle mogelijkheden graag persoonlijk toe.

Heeft u een webwinkel op maat? Dan helpen wij u graag met het creëeren van een custom koppeling.