Simple-Simon

Over Simple-Simon:

Simple-Simon, de slimme werkbon

Simple-Simon is dé slimme werkbon app waarmee je gemakkelijk je werkbonnen proces digitaliseert. Je maakt simpel digitale werkbonnen aan en plant ze in via het grafisch planbord. Wanneer een werkbon is ingepland is deze direct beschikbaar op de Simon-app. Hier boekt je buitendienst collega makkelijk en snel het gebruikt materiaal en tijden! Geen papieren rompslomp meer, maar effectief en efficiënt werken

Over de koppeling

Bij een koppeling met Simple-Simon en Reeleezee, is Reeleezee leidend met betrekking tot het aanmaken van debiteuren en materialen. De koppeling tussen beide programma’s maakt het mogelijk voor organisaties, om alle gegevens uit hun cloud database, realtime te synchroniseren met Simple-Simon. De synchronisatie loopt real-time, waarbij continue alle mutaties worden meegenomen.

Tijdens het gebruik van Simple-Simon kunnen de reis- en werktijd + verbruikte materialen worden geregistreerd. De geregistreerde tijden en verbruikte materialen zetten we op regelniveau in een factuur binnen Reeleezee. Zodra de ingevulde werkbon informatie in Reeleezee staat is het een kwestie van controleren, aanscherpen en vrijgeven. Wij sturen naast het factuur ook onze ingevulde werkbonnen en zelf gemaakt formulieren mee als PDF. Met onze koppeling staat de ingevoerde informatie dus makkelijk en snel online.