Virtuemart

Over Virtuemart:

VirtueMart is een webwinkelmodule voor het Joomla open-source-CMS (Content Management Systeem). Dit betekent dat Virtuemart alleen gebruikt kan worden in combinatie met een Joomla installatie en niet als losse software kan worden geïnstalleerd. De mogelijkheden van Virtuemart zijn bijna onbeperkt. Doordat het open-source-software is bestaan er ontzettend veel plugins en modules om de functionaliteit uit te breiden. Denk bijvoorbeeld aan betaalmethoden zoals IDeal of zoekvriendelijk maken, door sh404SEF – een programma voor zoekmachine-optimalisatie.

Over de koppeling

Alle gegevens in VirtueMart zijn exporteerbaar. Alle belangrijke factuurgegevens, maar ook volledige klantgegevens, producten, kortingen en verzendkosten per bestelling worden hier in meegenomen.

De waarden die u aan Reeleezee doorgeeft zijn volledig flexibel. Constante waarden zijn met variabelen te combineren en uit de vm_orders, vm_order_user_info, vm_order_item (en andere tabellen, gematched op order_id) op te roepen en in de export te plaatsen.

Eigenschappen:
* Alle ordergegevens met 1 druk op de knop exporteren!
* Flexibele exports maken
* Dynamische variabelen gebruiken
* Joomla component installeerbaar via Joomla Installer