Online boekhouden

Online boekhouden is voor elke ondernemer die streeft naar eenvoud, maximale efficiency, helder overzicht van en goed inzicht in zijn financiën een must. Online boekhouden is veilig, makkelijk en stelt je bovendien in staat om perfect samen te werken met je boekhouder of accountant.

Alle pakketten vergelijken

Maak kennis met onze experts

Henk Cappon Helpt ondernemers verder Stuur e-mail

Een online boekhoudpakket is over het algemeen afgestemd op de eisen en wensen van de gebruikers en bieden precies die tools waarmee je je online boekhouding compleet afstemt op jouw onderneming.

Eenvoudig en automatisch

Pak het boekhouden online op en heel veel taken gaan automatisch. Zo kun je gegarandeerd eenvoudig online boekhouden dankzij slimme tools die terugkerende administratieve taken zoals facturen sturen, btw-aangifte en bonnen boeken een kwestie van invullen maken. Omdat alle financiële gegevens automatisch op één plek in het online boekhoudsysteem komen te staan, beschik je altijd over up-to-date en compleet beeld van je cashflow.

Gratis proberen hoe eenvoudig boekhouden online is

Probeer het online boekhoudpakket van Reeleezee nu dertig dagen gratis en ervaar zelf hoe eenvoudig online boekhouden is en hoe je de slagkracht van je business kunt vergroten. Continu een actueel beeld van je cashflow, inzicht in de financiële status en snel kunnen schakelen met je accountant of boekhouder zijn belangrijke kenmerken van boekhouden online.

Wat houdt online boekhouden precies in?

Online boekhouden betekent dat je complete boekhouding in de cloud staat en je dus vanaf elke denkbare werkplek je online boekhoudsysteem in kunt loggen, in kunt zien en bewerken. Of je nou achter je eigen pc zit, onderweg inlogt vanaf een tablet of smartphone of ’s avonds thuis achter je computer je online boekhouding bijwerkt. Dankzij de koppeling met je bank zijn alle gegevens bovendien steeds actueel. Ander groot voordeel is de intuïtieve en gebruiksvriendelijke manier waarop je met het boekhoudsysteem werkt. Eenvoudig online boekhouden is bepaald geen hogere wiskunde – iedereen kan snel en makkelijk leren hoe het werkt.

Online boekhoudsysteem in een notendop

Het boekhouden online doen bij Reeleezee betekent dat je uitgebreide functionaliteit hebt om facturen te maken en te versturen, bonnen te scannen en btw-aangifte te doen. Alles op één plek, zodat je vooral heel makkelijk kunt boekhouden. Het online boekhoudpakket omvat onder andere ook:

  • Scan & Herken: scan of mail bonnen, het systeem boekt ze automatisch
  • AutoCollect: automatisch inboeken van facturen van serviceproviders
  • Aangifte btw: btw-aangifte doen en betalen via iDeal direct vanuit het boekhoudprogramma
  • Factuur app: ook onderweg maak en verstuur je facturen
  • Betaalherinnering: verstuur automatisch herinneringen aan klanten
  • Offertes maken: maak offertes en zet ze bij akkoord om tot factuur

Jouw rol in je online boekhouding

Door boekhouden online te doen vereenvoudigt ook de samenwerking met je boekhouder of accountant. Doordat alle gegevens van je boekhouding online staan is het makkelijker om informatie te delen en inzicht te verschaffen. Doe je bij voorkeur veel zelf? De slimme tools stellen je in staat tot zelf eenvoudig online boekhouden. Doe je liever alleen het hoognodige voor je (online) boekhouding en wil je je administratieve werk tot een minimum beperken? Dat kan ook – Reeleezee biedt vier verschillende abonnementen.

Probeer nu dertig dagen gratis de module die het beste past bij jouw business en optimaal aansluit bij jouw takenpakket.

Alle pakketten vergelijken

Kunnen we je verder helpen?

Vergelijk onze pakketten

Benieuwd naar alle functies van Reeleezee? Vergelijk snel en simpel alle mogelijkheden.

Bekijk hier de pakketten

Kunnen we je verder helpen?

Spreek je liever een expert?