Grip op je business, zicht op je financiën

Samen met Reeleezee via app en online, waar je ook bent

Maak de beste keuzes voor je onderneming. Je beschikt met Reeleezee altijd en overal over een compleet en actueel financieel overzicht van je onderneming. Dat geeft je het inzicht dat je nodig hebt om jouw onderneming zo efficiënt mogelijk te runnen.

Probeer 30 dagen gratis
Willem Hilberdink Unscared Crossfit

1. Het zelf kunnen doen

De waarde van Reeleezee

Je administratie op orde – dat vraagt om overzicht én inzicht. En dan wordt alles ook nog eens snel en makkelijk bijgewerkt! Alle financiële gegevens op één plek bij elkaar, compleet en actueel, zodat je echt de regie hebt. Want met het juiste inzicht ben jij in staat om de juiste beslissingen te nemen en dus te groeien met je bedrijf. Reeleezee helpt jou: minder boekhouden, meer ondernemen. Met onze nieuwste app doen we dat zelfs onderweg.

2. Voorloper in functionaliteiten

Scan & Herken

Verwerk alle inkoop- en verkoopfacturen volledig automatisch en real-time in je boekhouding. Laat je personeel onderweg bonnen scannen met de Scan2Reeleezee app – zonder dat ze hoeven in te loggen. Met Scan & Herken wordt de bon vervolgens alvast zo goed mogelijk ingelezen. Hoe meer automatisering, hoe minder tijd en moeite je kwijt bent aan de boekhouding. Daar helpen wij je bij.

3. Elektronische facturen nieuwe stijl

AutoCollect

Steeds meer grote leveranciers willen dat bedrijven de facturen zelf downloaden van hun online portals. Tijdrovend en foutgevoelig! Reeleezee haalt die inkoopfacturen automatisch voor je op en boekt ze (als je wilt) direct in je administratie, zonder extra kosten. Dat zijn het gemak en de service van Reeleezee.

Je bent ondernemer, geen boekhouder

Jouw administratie makkelijk zelf doen en je adviseur kan je ondersteunen

Automatische bankkoppeling
Je cashflow onder controle

Dankzij de automatische bankkoppeling heb je altijd een duidelijk en actueel overzicht van je cashflow. Met Reeleezee maak en verstuur je facturen en automatische incasso’s. Efficiency en gemak staan hier voorop.

Btw-aangifte
Veilig en vertrouwd je belastingaangifte doen

De btw-aangifte doe je direct vanuit Reeleezee – dankzij de veilige koppeling met de Belastingdienst. Het systeem zoekt zelf de nodige gegevens en vult de aangifte automatisch in. Zelfs betalen kan via één klik met iDEAL. Zo wordt het doen van je btw-aangifte wel heel makkelijk!

Rapportages
Razendsnel rapporten en analyses maken

Jouw balans en winst- en verliesrekening zijn met Reeleezee altijd real-time in te zien. Zo zie je altijd direct waar bepaalde bedragen vandaan komen. Wist je dat je met onze geavanceerde rapportages ook supersnel de jaarrekening op kunt stellen en kunt analyseren waar je nog ontwikkelslagen kunt maken?

Adviseur en medewerkers
Samenwerken was nog nooit zo eenvoudig

Je kunt iedereen toegang geven tot jouw Reeleezee administratie en zelf bepalen welke rechten zij wel of niet hebben. Zo heb je altijd controle over wat er gebeurt – zelfs als jij even niet op de zaak bent.

Met of zonder samenwerking met je accountant of boekhouder

Eenvoudig overstappen

Maak je al gebruik van een ander boekhoudprogramma en wil je overstappen? Dat kan eenvoudig snel en zonder extra kosten. Wij helpen je om real easy over te stappen.

Onze specialisten helpen je graag verder.

Help mij overstappen

Daarom kies je voor Reeleezee

  • Bespaar tijd en geld
  • Houd altijd het (financiële) overzicht
  • Makkelijker, (bijna) alles automatisch
  • Maak minder snel fouten dan in Excel
  • Doe het (grotendeels) zelf
  • Op kantoor, thuis of onderweg

Deze ondernemers en adviseurs gingen je voor

Lees hoe makkelijk het is in de praktijk

Super pakket!

“Het is een super pakket omdat het zo makkelijk mogelijk gestructureerd is. En alles blijft in de cloud dus je raakt nooit iets kwijt.”

Alessandro Roscioli, BiciCare

Half uurtje voor je btw-aangifte

“Eens in het kwartaal pak ik er een half uur voor en dan wordt de btw-aangifte bij de Belastingdienst aangegeven.”

Harry Weeda, Naturals

RGS en SBR inbegrepen

“MTH werkt aan de administratie van de toekomst. Met Reeleezee betekent dit ook het gebruik van standaarden als RGS en SBR.”

Ton Rakké, MTH

Kunnen we je verder helpen?

Spreek je liever een expert?