Reeleezee AutoCollect

Reeleezee AutoCollect

Als eerste in Nederland biedt Reeleezee de AutoCollect functie! Steeds meer grote Nederlandse bedrijven sturen geen facturen meer maar laten ze ophalen op hun online portals. Voor de ondernemer tijdrovend én foutgevoelig! Reeleezee AutoCollect haalt de factuur op en plaatst deze automatisch in de Inbox van je boekhouding.

Probeer 30 dagen gratis

Automatisch ophalen

Elektronische facturen.

Steeds meer leveranciers zijn overgeschakeld naar elektronische facturen. Veel van deze leveranciers e-mailen hun facturen niet meer, maar bieden de facturen aan in hun online portal, waar de ondernemer ze zelf moet downloaden. Dat betekent dat ondernemers er regelmatig zelf aan moet denken om de facturen tijdig te downloaden om zo de boekhouding compleet te maken. Een tijdrovende en foutgevoelige klus.

Koppel zelf leveranciers

Controle vanuit de boekhouding.

Met AutoCollect van Reeleezee kun je vanuit jouw eigen administratie ruim 400 van deze leveranciers koppelen. Het koppelen van een leverancier regel je vanuit je boekhouding. Je voert eenmalig de inloggegevens van de betreffende leverancier in en Reeleezee AutoCollect download voortaan de factuur en plaatst deze automatisch in de Inbox van je boekhouding. Je hoeft de factuur en het boekingsvoorstel alleen nog maar te controleren.

Kies uit een groeiend aantal

Aantal AutoCollect leveranciers groeit snel!

Reeleezee werkt voor AutoCollect samen met een groeiend aantal service providers die elk een aantal leveranciers in hun netwerk hebben opgenomen. Het aantal leveranciers dat wij met AutoCollect kunnen koppelen groeit daardoor dagelijks. In jouw boekhouding is altijd een actuele lijst van te koppelen leveranciers beschikbaar. Staat een leverancier niet in deze lijst, dan kun je eenvoudig een koppeling aanvragen. Gewoon vanuit je eigen boekhouding!

Team Start

Helpt ondernemers verder.

Wil je meer weten over de mogelijkheden van AutoCollect? Kijk hier op onze kennisbank of neem even contact met ons op. Wij staan voor je klaar en beantwoorden je vragen graag.

Of bekijk wat het beste past bij jouw onderneming:

Eenvoudig overstappen.

Maak je al gebruik van een ander boekhoudprogramma en wil je overstappen? Dat kan eenvoudig, snel en zonder extra kosten. Je betaalt pas als je oude contract is afgelopen.

Onze specialisten helpen je graag verder.

Overstapservice

Daarom kies je voor Reeleezee.

  • Bespaar tijd en geld.
  • Houd altijd het (financiële) overzicht.
  • Makkelijker, (bijna) alles automatisch.
  • Maak minder snel fouten dan in Excel.
  • Doe het (grotendeels) zelf.
  • Op kantoor, thuis of onderweg.

Kunnen we je verder helpen?

Spreek je liever een expert?