Reeleezee btw-aangifte

Reeleezee btw-aangifte

Jouw btw-aangifte automatisch vanuit je administratie direct naar de Belastingdienst versturen. Ook dat is het gemak van Reeleezee. Alle bonnen en facturen die je invoert, worden automatisch in je aangifte verwerkt. Aan het einde van de maand (of het kwartaal) staat de aangifte direct klaar voor verzending in de map ‘Belastingen’. Ook als je handelt met het buitenland. In het btw-aangiftemenu wordt automatisch een oranje icoon getoond als er een aangifte voor je klaarstaat! Je hoeft dus niet meer apart in te loggen op de site van de Belastingdienst. Makkelijker kunnen we het niet maken!

Probeer 30 dagen gratis

Zo bespaar je tijd en geld met je boekhouding.

Ideaal voor startende en ervaren zzp’ers.

Inzicht
Je btw-aangifte direct naar de Belastingdienst.

Doorbladeren van tientallen documenten is verleden tijd. Met Reeleezee kun je het hele jaar door automatisch al je gegevens bijhouden. Aan het einde van het kwartaal doe je jouw btw-aangifte met één simpele druk op de knop! Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan?

Advies
Zelf kiezen hoe je wilt samenwerken met je adviseur.

De slimme software van Reeleezee is zo ingericht dat je helemaal geen boekhoudkennis nodig hebt. Wat automatisch kan, gaat automatisch! Heb je behoefte aan controle of advies? Je kunt zelf kiezen wat je aan je adviseur overlaat: jij hebt de touwtjes in handen.

Koppelingen
Slimme koppeling met jouw bank.

Je kunt je administratie makkelijk aan je eigen bank koppelen. Wij hebben koppelingen met alle banken – en zelfs automatische koppelingen met de grootste Nederlandse banken. Deze automatische koppeling realiseren wij voor de ING, ABN Amro, Rabobank en Knab. Heb je dus een factuur of bon betaald of een klantbetaling binnengekregen? Koppel de betaling meteen aan de btw-aangifte en ook dat stukje administratie is meteen bijgewerkt. Zelfs als je handelt met het buitenland.

Aangifte
Direct weten hoeveel btw je moet betalen.

Die ene oproep waarin vriendelijk aangegeven staat hoeveel btw je moet betalen is voor niemand fijn. Met Reeleezee kun je nog voordat je de btw-aangifte doet, precies zien hoeveel je moet betalen of ontvangen. Zo ben je altijd ruim op tijd om de betaling te doen. Je kunt direct zien of er nog genoeg geld op je rekening staat, welke facturen er nog betaald moeten worden en hoe je balans er de komende maanden uit zal gaan zien. Ook de betaling regel je vanuit Reeleezee via iDEAL.

Anna – Reeleezee adviseur

Helpt ondernemers verder.

Wil je meer weten over de mogelijkheden van online boekhouden met Reeleezee? Kijk hier op onze kennisbank of neem even contact met ons op. Wij staan voor je klaar en beantwoorden je vragen graag.

Of bekijk wat het beste past bij jouw onderneming:

Eenvoudig overstappen.

Maak je al gebruik van een ander boekhoudprogramma en wil je overstappen? Dat kan eenvoudig, snel en zonder extra kosten. Je betaalt pas als je oude contract is afgelopen.

Onze specialisten helpen je graag verder.

Overstapservice

Daarom kies je voor Reeleezee.

  • Bespaar tijd en geld.
  • Houd altijd het (financiële) overzicht.
  • Makkelijker, (bijna) alles automatisch.
  • Maak minder snel fouten dan in Excel.
  • Doe het (grotendeels) zelf.
  • Op kantoor, thuis of onderweg.

Kunnen we je verder helpen?

Spreek je liever een expert?