Reeleezee Scan & Herken

Scannen en herkennen

Factuur inscannen met je mobiel en klaar. Hoe fijn is dat? Dat is de Scan & Herken functie van Reeleezee. De foto wordt meteen naar de inbox van je boekhouding gestuurd en de Scan & Herken functie maakt hier automatisch een overzichtelijk boekingsvoorstel van. Van leveranciersnaam tot de bedragen en de boekingsrubriek; het wordt allemaal automatisch verwerkt en is direct actueel. Jij hoeft het als ondernemer alleen nog maar even te controleren en waar nodig aan te passen. Voordeel is dat uitgaven overzichtelijk bij elkaar verzameld staan, je bouwt automatisch een digitaal dossier op en je raakt documenten nooit meer kwijt.

Probeer 30 dagen gratis

Zo bespaar je tijd en geld met je boekhouding

Ideaal voor startende en ervaren zzp’ers

De factuurinbox
De factuurinbox

Zodra jouw gescande factuur in de inbox verschijnt, gaat de Reeleezee-software aan de slag. Alle gegevens op de factuur worden geanalyseerd: het systeem zoekt een KvK-nummer, de IBAN-gegevens, het BTW-nummer en -percentage, de leveranciersgegevens en natuurlijk de bedragen op de factuur. Op basis van deze gegevens wordt een automatisch boekingsvoorstel voor je klaargezet. Zo hoef jij het alleen nog maar te controleren en met één klik direct te boeken.

Hoe goed is het boekingsvoorstel?
Hoe goed is het boekingsvoorstel?

Wij zijn continu bezig met het perfectioneren van de functionaliteiten van Reeleezee; ook het herkenningssysteem. Zo onthoudt het systeem bijvoorbeeld alle aanpassingen en correcties die jij doet, en past het deze de volgende keer automatisch zelf toe. Daarnaast is het programma zo slim dat het jouw voorkeuren direct onthoudt; wanneer een benzinefactuur op een bepaalde grootboekrekening geboekt moet worden, bijvoorbeeld. Op deze manier blijft het systeem zich ontwikkelen op basis van jouw voorkeuren. Zo worden jouw boekingsvoorstellen continu verbeterd.

Automatische gegevensherkenning
Automatische gegevensherkenning

De Reeleezee software doet meer dan alleen het herkennen van gegevens. Zo wordt het formulier zo nodig omgedraaid en worden er enkele controles uitgevoerd. Of de optelling van het totaalbedrag inclusief en exclusief BTW overeenkomt bijvoorbeeld.

Team Start

Helpt ondernemers verder

Wil je meer weten over de mogelijkheden van Scan & Boek? Neem dan gewoon even contact met ons op. Wij staan voor je klaar en beantwoorden je vragen graag.

Met of zonder samenwerking met je accountant of boekhouder

Eenvoudig overstappen

Maak je al gebruik van een ander boekhoudprogramma en wil je overstappen? Dat kan eenvoudig, snel en zonder extra kosten. Je betaalt pas als je oude contract is afgelopen.

Onze specialisten helpen je graag verder.

Overstapservice

Daarom kies je voor Reeleezee

  • Bespaar tijd en geld
  • Houd altijd het (financiële) overzicht
  • Makkelijker, (bijna) alles automatisch
  • Maak minder snel fouten dan in Excel
  • Doe het (grotendeels) zelf
  • Op kantoor, thuis of onderweg

Kunnen we je verder helpen?

Spreek je liever een expert?