Reeleezee Scan & Herken

Inbox: Scan & herken

Eén plek om al je inkoopfacturen en bonnen te bewaren: de Inbox van Reeleezee. De Scan & Herken-software leest de factuur en maakt er automatisch een overzichtelijk boekingsvoorstel van. Leverancier, bedragen en boekingsrubriek worden allemaal automatisch verwerkt. Jij hoeft het alleen nog maar te controleren. Je kunt zelfs instellen dat facturen die compleet ingelezen worden, direct geboekt worden. Dus, bespaar tijd en voorkom fouten. En je hebt gelijk al je uitgaven in een digitaal dossier.

Probeer 30 dagen gratis

Zo bespaar je tijd en geld met je boekhouding.

Ideaal voor startende en ervaren zzp’ers.

Robotic
De factuurinbox.

Zodra jouw gescande factuur in de inbox verschijnt, gaat de Reeleezee-software aan de slag. Alle gegevens op de factuur worden geanalyseerd: het systeem zoekt een KvK-nummer, de IBAN-gegevens, het btw-nummer en -percentage, de leveranciersgegevens en natuurlijk de bedragen op de factuur. Op basis van deze gegevens wordt een automatisch boekingsvoorstel voor je klaargezet. Zo hoef jij het alleen nog maar te controleren en met één klik direct te boeken.

Herkenning
Hoe goed is het boekingsvoorstel?

Wij zijn continu bezig met het perfectioneren van de functionaliteiten van Reeleezee; ook het herkenningssysteem. Zo onthoudt het systeem bijvoorbeeld alle aanpassingen en correcties die jij doet, en past deze de volgende keer automatisch toe. Daarnaast is het programma zo slim dat het jouw voorkeuren direct onthoudt; wanneer een benzinefactuur op een bepaalde grootboekrekening geboekt moet worden, bijvoorbeeld. Op deze manier blijft het systeem zich ontwikkelen op basis van jouw voorkeuren.

Controles
Automatische gegevensherkenning.

De Reeleezee-software doet meer dan alleen het herkennen van gegevens. Zo wordt het formulier zo nodig omgedraaid en worden er enkele controles uitgevoerd zoals of de optelling van het totaalbedrag inclusief en exclusief btw overeenkomt bijvoorbeeld.

Team Start

Helpt ondernemers verder.

Wil je meer weten over de mogelijkheden van Scan & Boek? Kijk hier op onze kennisbank of neem even contact met ons op. Wij staan voor je klaar en beantwoorden je vragen graag.

Of bekijk wat het beste past bij jouw onderneming:

Eenvoudig overstappen.

Maak je al gebruik van een ander boekhoudprogramma en wil je overstappen? Dat kan eenvoudig, snel en zonder extra kosten. Je betaalt pas als je oude contract is afgelopen.

Onze specialisten helpen je graag verder.

Overstapservice

Daarom kies je voor Reeleezee.

  • Bespaar tijd en geld.
  • Houd altijd het (financiële) overzicht.
  • Makkelijker, (bijna) alles automatisch.
  • Maak minder snel fouten dan in Excel.
  • Doe het (grotendeels) zelf.
  • Op kantoor, thuis of onderweg.

Kunnen we je verder helpen?

Spreek je liever een expert?