Web én in Reeleezee App

Handige urenregistratie.

Behalve facturen, bonnen en btw kun je in Reeleezee ook je uren registreren. Dat kon al in de webversie van Reeleezee en kan nu dus ook in de handige Reeleezee App. In de urenregistratie houd je per project, klant, medewerker of periode je uren bij en zet je deze direct om in een factuur mét specificatie.

Probeer 30 dagen gratis

1. Automatische koppeling

Urenspecificatie wordt factuur.

Met de urenspecificatie wordt het nog makkelijker om facturen te maken. Je zet je urenoverzicht in een handomdraai om in een factuur mét een specificatie. Je kunt de urenregistratie koppelen aan je producten en tarieven – de module is volledig geïntegreerd in het Reeleezee boekhoudprogramma. Bovendien kun je de uren registreren per periode, medewerker, klant of project en onderscheid maken tussen declarabele en niet-declarabele uren.

2. Koppel personeel

Medewerkers houden zelf uren bij.

Door medewerkers toegang te geven tot de urenregistratie kunnen ze zelf hun gewerkte uren bijhouden. Via de specifieke rol van tijdschrijver hebben ze via de Reeleezee App alleen toegang tot de urenregistratie en niet tot de rest van de administratie. Handig voor grote bedrijven die veel op projectbasis werken. Via een weekoverzicht heb je zo altijd een up-to-date overzicht van de bestede tijd van je personeel.

3. Volledig geïntegreerd

Monitor budget en planning

Met de urenregistratie houd je ook makkelijk overzicht over planning en je budget: zo kun je tijdens de looptijd van een project monitoren of je binnen de afgesproken tijd en prijs blijft. Als zzp’er kun je de urenregistratie ook inzetten om je urencriterium voor de Belastingdienst bij te houden. De urenregistratie is compleet geïntegreerd in Reeleezee. Je hoeft er niet apart voor te betalen, de module zit standaard in je abonnement.

Team Start

Helpt ondernemers verder.

Wil je meer weten over de mogelijkheden van urenregistratie? Kijk hier op onze kennisbank of neem even contact met ons op. Wij staan voor je klaar en beantwoorden je vragen graag.

Of bekijk wat het beste past bij jouw onderneming:

Eenvoudig overstappen.

Maak je al gebruik van een ander boekhoudprogramma en wil je overstappen? Dat kan eenvoudig, snel en zonder extra kosten. Je betaalt pas als je oude contract is afgelopen.

Onze specialisten helpen je graag verder.

Overstapservice

Daarom kies je voor Reeleezee.

  • Bespaar tijd en geld.
  • Houd altijd het (financiële) overzicht.
  • Makkelijker, (bijna) alles automatisch.
  • Maak minder snel fouten dan in Excel.
  • Doe het (grotendeels) zelf.
  • Op kantoor, thuis of onderweg.

Kunnen we je verder helpen?

Spreek je liever een expert?