Einde ondersteuning Firefox ESR versie per 5 september 2018

Geplaatst op Geplaatst in Blog

Mozilla, de maker van de browser Firefox heeft onlangs aangekondigd dat de ondersteuning van Firefox ESR versie 52 met ingang van 5 september zal worden stopgezet. Indien u gebruik maakt van Reeleezee NG in combinatie met deze browser, dan heeft deze verandering gevolgen voor u.

Zoals u wellicht weet, maakt Reeleezee NG gebruik van een door Microsoft ontwikkelde plug-in genaamd Silverlight. Hoewel de standaard versie van Firefox al geruime tijd geen geen ondersteuning meer biedt voor plug-ins, was het met een speciale versie van de browser, Firefox ESR versie 52, nog wel mogelijk om plug-ins
en ook Reeleezee NG te gebruiken. Helaas stopt Mozilla met ingang van 5 september a.s. met de ondersteuning van deze versie en zal het vanaf dat moment niet meer mogelijk zijn om Reeleezee NG te gebruiken in combinatie met Firefox. Gelukkig bieden wij u een aantal alternatieve mogelijkheden:

U wilt gebruik blijven maken van Reeleezee NG?

Indien u werkt met een Windows PC, dan kunt u voor het werken met Reeleezee NG gebruik maken van de browser Internet Explorer versie 11.

Overstappen naar Reeleezee Mobile?

Reeleezee Mobile is de nieuwste versie van Reeleezee en werkt op alle browsers en alle besturingsystemen en maakt geen gebruik van plug-ins.

Heeft u nog vragen? Neemt u dan contact op met onze Helpdesk op telefoonnummer 0346-258088 of via email: helpdesk@reeleezee.nl