Nieuw ontwerp boekingsschermen

Geplaatst op Geplaatst in Blog

Ook de boekingsschermen zijn opnieuw ontworpen en is het gebruiksgemak vergaand verbeterd. Gebleven is uiteraard de mogelijkheid om op basis van voorkeur en kennis, de boekingschermen te laten werken met boekingsrubrieken of met grootboeknummers. Indien men kiest voor het werken met boekingsrubrieken, hebben wij de keuze voor een boekingsrubriek aanzienlijk vereenvoudigd.

2-nieuwsbriefv36-visual-3

Door (een deel) van de gewenste boekingsrubriek in te voeren, verschijnt nu direct de lijst met beschikbare rubrieken. Door op de gewenste rubriek te klikken volgt direct het overzicht van subrubrieken waar u uit kunt kiezen. Het scherm is te bedienen met de muis, met toetsenbord en uiteraard met touch als u gebruik maakt van een tablet of smartphone.

Een andere verbetering betreft de mogelijkheid om bij een boeking direct de betaalwijze in te voeren. Dat is met name prettig als u bij het invoeren van de boeking al weet dat u de bon of factuur reeds heeft betaald per pin, creditcard of contant. Door dit direct in te voeren zal de beteffende openstaande post niet meer zichtbaar zijn in het overzicht voor het aanmaken van betaalopdracht.

visual-betaalwijze3