Nieuwe layouts in Reeleezee Factuur

Geplaatst op Geplaatst in Blog

De module Reeleezee Factuur is volledig herzien. Om te beginnen hebben wij aan de meegeleverde standaard factuurlayouts een tweetal volledig nieuw ontworpen layouts toegevoegd. Ook is het invoerscherm voor het maken van een nieuwe factuur opnieuw vormgegeven.

1-nieuwsbriefv36-visual-1

Zo zijn factuurgegevens die bij elkaar horen, zoals bijvoorbeeld factuurnummer en factuurdatum, bij elkaar geplaatst en met één klik aan te passen als dat nodig is.

Onze designers zijn erin geslaagd layouts te ontwerpen die er niet alleen fantastisch uitzien op het scherm, maar die ook op papier en als PDF een goede indruk bij uw klanten zullen achterlaten. De nieuwe layouts zijn in een drietal typeringen beschikbaar zodat u direct een factuurlayout kunt kiezen die geschikt is voor uw type bedrijf.

De email waarmee de factuur kan worden verstuurd, is sterk verbeterd en uitgebreid. U kunt nu de inhoud en de layout van de begeleidende email volledig zelf bepalen. Uw logo kan aan de emaillayout worden toegevoegd en u kunt de betalingsgegevens van de factuur opnemen.