Administratieve oplossingen voor iedere ondernemer

Reeleezee maakt het ècht heel makkelijk maken een administratie goed bij te houden. Dat betekent geen boekhoudjargon, automatiseren wat geautomatiseerd kan worden, intuïtieve documentinvoer , goede overzichten en duidelijke hulpen. Onze prijzen zijn transparant en groeien met uw bedrijf mee. Vanaf eenmanszaak tot middelgrote onderneming, van ZZP tot MKB.

 

Automatiseren van invoer
Reeleezee loopt voorop als het om automatisering van invoertaken gaat. Zo kwamen wij als eerste met een geautomatiseerde bankkoppeling en kunnen alle bonnetjes en facturen gescand en verwerkt worden.
Het begrip Inbox
De Reeleezee Inbox is een standaard onderdeel van elke administratie. Hier vindt de centrale verwerking plaats van alle elektronische in- en verkoopfacturen. U kunt uw facturen en bonnetjes scannen, uploaden, emailen en appen naar uw Inbox in de boekhouding (incl. UBL).
Veiligheid in de cloud
Veiligheid in de cloud is veelomvattend, maar het belangrijkste is dat u er zeker van wilt zijn dat uw vertrouwelijke gegevens vertrouwelijk blijven en dat uw boekhouding altijd online beschikbaar is. 24 uur per dag, 365 dagen per jaar!

De voordelen van werken met Reeleezee Administratie

 • 1Online boekhouden in de Cloud
 • 2Data en continuïteit gewaarborgd (keurmerk Zeker-Online)
 • 3Maandelijkse software updates
 • 4Automatische verwerking factuurscans
 • 5Geen kennis vereist voor opstellen rekeningen
 • 6Directe koppeling met uw bank
 • 7BTW-aangiften staat vooringevuld klaar
 • 8Gebruiksvriendelijke mobiele apps
 • 9Geïntegreerde factuurmodule
 • 10Gratis beginnen, betaald vanaf € 9,95

Automatisch facturen verwerken

De Reeleezee Inbox is een standaard onderdeel van elke Reeleezee administratie. Facturen kunt u (laten) e-mailen naar een door u zelf in te stellen e-mailadres van uw Inbox. Hierin vindt de centrale verwerking plaats van alle elektronische in- en verkoopfacturen. U kunt uw facturen en bonnetjes scannen, uploaden, emailen en appen naar uw Inbox in de boekhouding (ook UBL-format). Met onze nieuwste dienstverlening kunt u zelfs facturen van uw grote leveranciers automatisch laten ophalen en via uw Inbox in Reeleezee laten verwerken.

Gestructureerd debiteurenbeheer

De functionaliteiten van Reeleezee Factuur beperken zicht niet alleen tot uitgebreide mogelijkheden voor het maken en versturen van facturen, maar bieden u ook de gereedschappen om uw facturatie te koppelen aan automatische incasso’s (SEPA) en het beheer van uw openstaande posten. Zo kunt u eenvoudig aanmaningen laten opstellen die (via email) automatisch verstuurd worden. Zo houdt u grip op uw liquiditeit!

Btw-aangifte met één muisklik

Het btw-systeem van Reeleezee werkt uw aangifte geheel geïntegreerd per transactie bij. Wanneer u aangifte moet doen, kost u dat slechts een druk op de knop. En door onze directe koppeling met de Belastingdienst, hoeft u niet apart bij de Belastingdienst in te loggen. De aangifte wordt rechtstreeks verzonden naar de Belastingdienst en u ziet direct of de aangifte succesvol is aangeleverd.
bnft_btw-aangifte

Hulp van een accountant

Met Reeleezee kunt u dus boekhouden zonder boekhoudkennis. Toch kan het zijn dat u een accountant of boekhouder wilt betrekken. Hij kan u namelijk bij de start adviseren hoe uw boekhouding op te zetten, comlexe boekingen voor u uitvoeren, hij kan uw inkomstenbelasting verzorgen, eventueel uw jaarrekeningen opstellen en u bijstaan met periodieke rapportages. Een rustig gevoel. Vind hier een accountant of boekhouder bij u in de buurt

acc-overzicht-samenwerken

Koppelingen met andere software die u gebruikt

Reeleezee koppelt graag met de andere (online) softwarepakketten waar u gebruik van maakt. Er zijn al koppelingen met veel leveranciers, zo koppelen wij standaard al met de Belastingdienst, diverse banken, CRM pakketten, webshops, en andere software. Een koppeling op maat (laten) maken kan ook. Reeleezee heeft hiervoor een openbaar koppelvlak (genaamd API) beschikbaar. Deze API biedt een technisch koppelvlak voor softwareontwikkelaars om koppelingen, sneller, eenvoudiger en completer voor Reeleezeegebruikers te bouwen.

Start Gratis met Online Boekhouden

Direct gratis starten
 • Geen proef, start gratis
 • Altijd alle functionaliteit
 • Betalen naar gebruik
 • Up- en downgraden
 • Maandelijks opzegbaar
Direct gratis starten

Nog niet overtuigd?

Nog niet helemaal klaar om aan te melden? Klik rond in de voorbeeld-administratie en ervaar zelf hoe eenvoudig Reeleezee werkt.
Live Demo MKB Live Demo ZZP