Oplossingen voor elke ondernemer

Reeleezee staat voor real easy. Omdat wij het ècht heel makkelijk willen maken een administratie goed bij te houden. Dat betekent geen boekhoudjargon, automatiseren wat geautomatiseerd kan worden, intuïtieve invoer mogelijkheden, goede overzichten en duidelijke hulpen. Onze prijzen zijn transparant en kunnen met uw bedrijf mee groeien. Vanaf eenmanszaak tot middelgrote onderneming.

Automatiseren van invoer

Reeleezee loopt voorop als het om automatisering van invoertaken gaat. Zo kwam Reeleezee als eerste met een geautomatiseerde bankkoppeling en kunnen alle bonnetjes en facturen gescand en verwerkt worden. Ook de btw wordt geheel geïintegreerd bijgehouden en is met één druk op de knop aan te geven. U hoeft geen boekhoudkundige kennis te hebben om een complete boekhoudhouding goed bij te houden!

Het begrip Inbox

De Reeleezee Inbox is een standaard onderdeel van elke Reeleezee administratie. Hier vindt de centrale verwerking plaats van alle elektronische in- en verkoopfacturen. U kunt uw facturen en bonnetjes scannen, uploaden, emailen en appen naar uw Inbox in de boekhouding. Digitale facturen in UBL format kunnen direct in de boekhouding worden verwerkt. Naar keuze worden boekingsvoorstellen direct verwerkt of eerst ter accordering aan u voorgelegd. Ook biedt Reeleezee u diensten aan om al uw inkoopfacturen automatisch op te halen bij uw verschillende toeleveranciers.

Veiligheid in de cloud

Veiligheid in de cloud is veelomvattend, maar het belangrijkste is dat u er zeker van wilt zijn dat uw vertrouwelijke gegevens vertrouwelijk blijven en dat uw boekhouding altijd online beschikbaar is. 24 uur per dag, 365 dagen per jaar! Daarom werken wij volgens strikte veiligheids- en continuïteitsnormen die u de zekerheid bieden dat uw data worden opgeslagen in Nederlandse datacentra en dat wordt gewerkt volgens de laatste technische standaarden. Wij zijn ervan overtuigd dat de lat voor veiligheid en continuïteit niet hoog genoeg kan liggen. Wij zijn daarom mede initiatiefnemer van de Stichting Zeker Online en sinds 2014 één van de eerste keurmerkhouders.

rlz-ond-themas-header-bg

Resultaten inzien op tablet en smartphone

Tien voordelen van werken met Reeleezee

 • 1Online boekhouden in de Cloud
 • 2Data en continuïteit gewaarborgd (keurmerk Zeker-Online)
 • 3Maandelijkse software updates
 • 4Automatische verwerking factuurscans
 • 5Geen kennis vereist voor opstellen rekeningen
 • 6Directe koppeling met uw bank
 • 7BTW-aangiften staat vooringevuld klaar
 • 8Gebruiksvriendelijke mobiele apps
 • 9Geïntegreerde factuurmodule
 • 10Gratis beginnen, betaald vanaf € 9,95

Verwerk uw facturen automatisch

De Reeleezee Inbox is een standaard onderdeel van elke Reeleezee administratie. Facturen kunt u (laten) emailen naar een door u zelf in te stellen emailadres van uw Inbox. Hierin vindt de centrale verwerking plaats van alle elektronische in- en verkoopfacturen. U kunt uw facturen en bonnetjes scannen, uploaden, emailen en appen naar uw Inbox in de boekhouding. Digitale facturen in UBL format worden direct in de boekhouding verwerkt. Met onze nieuwste dienstverlening kunt u zelfs facturen van uw grote leveranciers automatisch laten ophalen en via uw Inbox in Reeleezee laten verwerken.

Gestructureerd debiteurenbeheer

De functionaliteiten van Reeleezee Factuur beperken zicht niet alleen tot uitgebreide mogelijkheden voor het maken en versturen van facturen, maar bieden u ook de gereedschappen om uw facturatie te koppelen aan automatische incasso’s (SEPA) en het beheer van uw openstaande posten. Zo kunt u eenvoudig aanmaningen laten opstellen die (via email) automatisch verstuurd worden. Zo houdt u grip op uw liquiditeit!

Btw-aangifte met één muisklik

Het btw-systeem van Reeleezee werkt uw aangifte geheel geïntegreerd per transactie bij. Wanneer u aangifte moet doen, kost u dat slechts een druk op de knop. En door onze directe koppeling met de Belastingdienst, hoeft u niet apart bij de Belastingdienst in te loggen. De aangifte wordt rechtstreeks verzonden naar de Belastingdienst en u ziet direct of de aangifte succesvol is aangeleverd.
bnft_btw-aangifte

Start Gratis met Online Boekhouden

Direct gratis starten
 • Geen proef, start gratis
 • Altijd alle functionaliteit
 • Betalen naar gebruik
 • Up- en downgraden
 • Maandelijks opzegbaar
Direct gratis starten Het duurt nog geen 2 minuten

Nog niet overtuigd?

Nog niet helemaal klaar om aan te melden? Klik rond in een voorbeeld-administratie en ervaar zelf hoe eenvoudig Reeleezee werkt.

Live Demo MKB

Hulp van een accountant

Met Reeleezee kunt u dus boekhouden zonder boekhoudkennis. Toch kan het zijn dat u een accountant of boekhouder wilt betrekken. Hij kan u namelijk bij de start adviseren hoe uw boekhouding op te zetten, comlexe boekingen voor u uitvoeren, hij kan uw inkomstenbelasting verzorgen, eventueel uw jaarrekeningen opstellen en u bijstaan met periodieke rapportages. Een rustig gevoel. Vind hier een accountant of boekhouder bij u in de buurt

acc-overzicht-samenwerken

Koppelingen met andere software die u gebruikt

Reeleezee koppelt graag met de andere (online) softwarepakketten waar u gebruik van maakt. Er zijn al koppelingen met veel leveranciers, zo koppelen wij standaard al met de Belastingdienst, diverse banken, CRM pakketten, webshops, en andere software. Een koppeling op maat (laten) maken kan ook. Reeleezee heeft hiervoor een openbaar koppelvlak (genaamd API) beschikbaar. Deze API biedt een technisch koppelvlak voor softwareontwikkelaars om koppelingen, sneller, eenvoudiger en completer voor Reeleezeegebruikers te bouwen.

Minder boekhouden, meer ondernemen

Bankkoppeling - Vergeet handmatige import van uw bankafschriften. Onze bankkoppeling doet voortaan al het werk.

Scan & Boek - Verwerk uitgaven met een scan of e-mail in uw administratie. Bevestig alleen het boekingsvoorstel. Klik en klaar.

UBL - Ontvang en verwerk UBL-facturen direct in uw administratie. En verstuur ze automatisch zelf, met een simpel vinkje.

Belastingdienst - Uw aangifte met één muisklik bijgewerkt en verstuurd. Automatisch 100% correct ingevuld. Dus 0% kopzorgen.

Webshops - Met talloze webshopkoppelingen zijn uw inkomsten direct in de administratie verwerkt. Nog minder boekhouden dus.

Accountants - Werk online en (kosten)efficiënt samen met uw accountant. Altijd alles onder controle, altijd actueel.

Boekhouden saai en tijdrovend? Niet met Reeleezee. Onze slimme automatisering maakt het u zo makkelijk mogelijk. U wordt efficiënter en bespaart kosten en tijd... Tijd waarmee u kunt doen wat u hóórt te doen. En dat is ondernemen.

Direct Gratis Starten