Eenvoudig en snel factureren

Binnen twee minuten uw eerste factuur maken en versturen dankzij een groot gebruiksgemak en tal van standaard templates… Een extreem intuïtief factuurprogramma wat u desgewenst helemaal aan u eisen aan kunt passen. Het pakket is geheel te integreren met Reeleezee Administratie waardoor de facturen die u maakt direct in uw boekhouding verschijnen.

Functionaliteiten Reeleezee Factuur

Eenvoudige bediening voor ondernemers
Krachtige en complete functies voor ervaren gebruikers
Facturen, Offertes, Herinneringen en Proformafacturen
8 professionele factuurlayouts tot uw beschikking
Layout-ontwerper voor het maken van uw eigen factuurlayout
Facturen afdrukken
Diverse uitgebreide rapporten
Statusoverzicht betalingen

Minder boekhouden, meer ondernemen

Bankkoppeling - Vergeet handmatige import van uw bankafschriften. Onze bankkoppeling doet voortaan al het werk.

Scan & Boek - Verwerk uitgaven met een scan of e-mail in uw administratie. Bevestig alleen het boekingsvoorstel. Klik en klaar.

UBL - Ontvang en verwerk UBL-facturen direct in uw administratie. En verstuur ze automatisch zelf, met een simpel vinkje.

Belastingdienst - Uw aangifte met één muisklik bijgewerkt en verstuurd. Automatisch 100% correct ingevuld. Dus 0% kopzorgen.

Webshops - Met talloze webshopkoppelingen zijn uw inkomsten direct in de administratie verwerkt. Nog minder boekhouden dus.

Accountants - Werk online en (kosten)efficiënt samen met uw accountant. Altijd alles onder controle, altijd actueel.

Boekhouden saai en tijdrovend? Niet met Reeleezee. Onze slimme automatisering maakt het u zo makkelijk mogelijk. U wordt efficiënter en bespaart kosten en tijd... Tijd waarmee u kunt doen wat u hóórt te doen. En dat is ondernemen.

Direct Gratis Starten

Waarom ondernemers kiezen voor Reeleezee Factuur

Facturen direct invoeren op het scherm

Uw invoerscherm ziet er exact uit zoals de daadwerkelijke factuur. Heel handig dus. En zoals u deze opbouwt en invult wordt hij ook verstuurd. U klikt een onderdeel van de factuur aan en voert simpelweg de gegevens in. Geen complexe invulschermen, maar gegevens invoeren op de plaats waar u dat wilt.

Werken in de volgorde die u uitkomt

Wanneer u in Reeleezee een factuur maakt voor een nieuwe klant, hoeft u niet eerst naar het klantenscherm om de klant aan te maken. Dit doet u gewoon terloops, waarna de klantgegevens automatisch worden opgeslagen en u deze nooit meer opnieuw hoeft in te voeren. ‘Details’ als deze maken werken met Reeleezee zo prettig.

Ook voor offertes, pro-forma facturen en pakbonnen

Reeleezee Factuur maakt factureren kinderspel. U maakt bijvoorbeeld snel en eenvoudig professionele offertes op in uw eigen stijl, en verstrekt uw klant razendsnel een pro-formafactuur.

Onze abonnementen

FREE
€ 0,-
 • 3 facturen
 • eigen huisstijl
 • max. 1 login
ECONOMY
€ 9,95
 • 20 facturen
 • offerte & pro forma
BUSINESS
€ 14,95
 • onbeperkt
 • meerdere lay-outs
 • uitgebreide herinneringen

Zonder instellingen direct een professionele opmaak

Als ondernemer wilt u een zo professioneel mogelijke uitstraling. Dus ook qua factuur. Met Reeleezee creëert u in een handomdraai een professionele opmaak. En omdat smaken verschillen bieden wij de keuze uit een groot aantal meegeleverde, kant-en-klare opmaaksjablonen. Deze kunt u ook gebruiken als basis voor uw eigen ontwerp.

startgids-betalingen-verwerken-op-bankafschriften-8

Betaalt uw klant op tijd?

Beschik altijd over een 100 % up-to-date overzicht van alle openstaande facturen en betalingen. Zie in één oogopslag wat u nog gaat ontvangen, en wie er te laat betaalt. Bij overschrijding van een termijn doen automatische herinneringen het werk. Deze stelt u eenvoudig in. U heeft zo uw betalingen daardoor aantoonbaar sneller binnen.

Factureer in andere talen en valuta

Met Reeleezee zet u uw factuur met één klik om naar het Engels, Duits, Frans, Spaans of welke taal dan ook! U heeft controle over alle onderdelen op de factuur per sjabloon en taal. En alle buitenlandse valuta – inclusief wisselkoers – zijn vertegenwoordigd.

Start Gratis met Online Boekhouden

Direct gratis starten
 • Geen proef, start gratis
 • Altijd alle functionaliteit
 • Betalen naar gebruik
 • Up- en downgraden
 • Maandelijks opzegbaar
Direct gratis starten

Nog niet overtuigd?

Nog niet helemaal klaar om aan te melden? Klik rond in de voorbeeld-administratie en ervaar zelf hoe eenvoudig Reeleezee werkt.
Live Demo MKB Live Demo ZZP