Makkelijk en professioneel boekhouden in de Cloud

Met Reeleezee kunt u zonder boekhoudkennis een professionele administratie voeren. Veel functies zijn geautomatiseerd en wat overblijft om in te voeren is zo zodanig intuïtief dat het bijhouden van uw administratie geen moeite kost. Het dashboard helpt u om overzicht te houden; zo houdt u grip op uw onderneming!

Functionaliteiten Reeleezee Administratie

Naadloze integratie
met internetbankieren
Online helpfuncties &
deskundige Helpdesk
MOSS-enabled
Tientallen
financiele rapporten
Boekingsbonnen voor
eenvoudig en foutloos boeken
Rechtstreeks scannen
van inkoopfacturen
OCR-technologie
Overzicht
openstaande posten

Import van bankmutaties

Reeleezee is de uitvinder van de geautomatiseerde bankkoppeling. Steeds meer banken bieden nu de mogelijkheid om uw bankrekening rechtstreeks aan uw Reeleezee administratie te koppelen. Dagelijks worden alle mutaties automatisch in uw boekhouding ingelezen. Makkelijk en 100% foutloos! Als uw bank (nog) geen automatische koppeling ondersteunt, dan kunt u altijd gebruik maken van de importmogelijkheden in Reeleezee. In alle gevallen is handmatig overnemen van bankmutaties voorgoed verleden tijd.

bank_screen

Automatisering van functies

Reeleezee streeft ernaar u zoveel mogelijk gemak en grip te bieden. Dat doen wij door handelingen die steeds terugkomen te automatiseren. Uw banktransacties worden elke dag automatisch in Reeleezee ingelezen. Facturen en bonnetjes worden automatisch herkend en geboekt. En, als u wilt, worden betaalopdrachten en incasso’s aangemaakt en aan uw bank aangeboden. Uw financiële gegevens worden gepresenteerd in overzichtelijke dashboards en rapporten.

Bespaar op invoerwerk

Reeleezee heeft automatische koppelingen gemaakt tussen de vier grootste Nederlandse banken en uw administratie. Vraag uw leveranciers uw bonnetjes en facturen naar uw Inbox te sturen. Of laat Reeleezee ze geautomatiseerd ophalen. Gescande facturen worden automatisch verwerkt tot een boekingsvoorstel. Installeer onze gratis Scan2Reeleezee app en bespaar nog meer tijd op het invoeren van bonnen en facturen! Lees hier verder over alle Scan & Boek opties.

Minder boekhouden, meer ondernemen

Bankkoppeling - Vergeet handmatige import van uw bankafschriften. Onze bankkoppeling doet voortaan al het werk.

Scan & Boek - Verwerk uitgaven met een scan of e-mail in uw administratie. Bevestig alleen het boekingsvoorstel. Klik en klaar.

UBL - Ontvang en verwerk UBL-facturen direct in uw administratie. En verstuur ze automatisch zelf, met een simpel vinkje.

Belastingdienst - Uw aangifte met één muisklik bijgewerkt en verstuurd. Automatisch 100% correct ingevuld. Dus 0% kopzorgen.

Webshops - Met talloze webshopkoppelingen zijn uw inkomsten direct in de administratie verwerkt. Nog minder boekhouden dus.

Accountants - Werk online en (kosten)efficiënt samen met uw accountant. Altijd alles onder controle, altijd actueel.

Boekhouden saai en tijdrovend? Niet met Reeleezee. Onze slimme automatisering maakt het u zo makkelijk mogelijk. U wordt efficiënter en bespaart kosten en tijd... Tijd waarmee u kunt doen wat u hóórt te doen. En dat is ondernemen.

Direct Gratis Starten

Meer grip met actuele cijfers

Hoe minder u zelf hoeft in te voeren, des te gemakkelijker is het om uw administratie up-to-date te houden. En zijn uw rapporten en overzichten actueel. Waardoor u het beste overzicht heeft, en uw beslissingen goed kunt nemen.

BTW-aangifte geheel geïntegreerd

In Reeleezee wordt elke boeking automatisch verwerkt in de BTW-aangifte. Zonder dat u daar iets voor hoeft te doen, staat uw BTW-aangifte automatisch voor u klaar aan het einde van de maand of het kwartaal. De aangifte stuurt u vervolgens met één muisklik direct naar de Belastingdienst, zonder dat u daarvoor apart moet inloggen op de website van de Belastingdienst. In Reeleezee kunt u zien of de aangifte door de Belastingdienst is ontvangen. Het te betalen of te ontvangen bedrag wordt automatisch correct in uw boekhouding verwerkt.

Start Gratis met Online Boekhouden

Direct gratis starten
  • Geen proef, start gratis
  • Altijd alle functionaliteit
  • Betalen naar gebruik
  • Up- en downgraden
  • Maandelijks opzegbaar
Direct gratis starten

Nog niet overtuigd?

Nog niet helemaal klaar om aan te melden? Klik rond in de voorbeeld-administratie en ervaar zelf hoe eenvoudig Reeleezee werkt.
Live Demo MKB Live Demo ZZP