Eenvoudig uren registreren in Reeleezee

Reeleezee Uren is de gemakkelijkste en meest inzichtelijke manier om uw uren (of die van uw medewerkers) bij te houden. U stuurt sneller een goed onderbouwde factuur en mist daardoor geen omzet. Bovendien heeft u een accuraat en actueel inzicht in uw werktempo per soort traject. Uw uren brengt u trouwens nóg meer omlaag met de factuurmodule van Reeleezee. Het overnemen van uren en onkosten gaat dan namelijk automatisch.

Functionaliteiten urenregistratie Reeleezee

Online uren registreren
Onbeperkt activiteiten & projecten aanmaken
Automatische koppeling tussen urenregistratie en factuur
Inzicht in uren per klant, project, activiteit en medewerker
Uren op verschillende projecten boeken
Gemakkelijk en snel urenregistraties naar opdrachtgever e-mailen
Direct uiteenlopende rapportages genereren
Functiescheiding urenregistratie mogelijk

Waarom ondernemers kiezen voor Reeleezee Uren

Eenvoudig invoeren, beheren en factureren

Reeleezee Uren is ideaal voor ondernemers die uren en onkosten moeten bijhouden om snel en foutloos te kunnen factureren. Van ZZP’er tot reclamebureau, van consultant tot accountantskantoor. Ongeacht of medewerkers zelf uren bijhouden of u ze centraal invoert.

Reekeezee Uren - invoeren, beheren en factureren
Reeleezee Uren - uren bijhouden

Van eenmanszaak tot keten

Of uw organisatie nu klein of groot is, Reeleezee Uren is de slimmere keus voor urenregistratie. Uren kunt u registreren op projecten, activiteiten en klanten. U stelt eenvoudig verschillende tarieven in per activiteit of klant. Zo heeft u inzicht in de voortgang van projecten en de winstgevendheid.

Ook in het geval van een groot aantal urenschrijvers (bij grote ondernemingen) is Reeleezee Uren praktischer en efficiënter. Medewerkers voeren online eenvoudig zelf hun uren in. Per medewerker bepaalt u de rechten van het invoeren, beheren en factureren van uren.

Registratie materiaal, kilometervergoeding en onkosten

Naast het bijhouden van uren vult u tijdregistraties eenvoudig aan met gemaakte onkosten. Denk bijvoorbeeld aan kilometervergoeding, voorrijkosten en geleverde onderdelen. Het invoerscherm past u aan uw persoonlijke voorkeur aan. En in het beheer van de ingevoerde uren kiest u eenvoudig uit bijvoorbeeld overzichten per medewerker, klant of project. Zo heeft u altijd het meest prettige en relevante overzicht.

startgids-ontvangen-facturen-en-bonnen-invoeren-2012-2