Ondernemers beter helpen met Scan en Boek van Reeleezee

Geplaatst op Geplaatst in Blog, Nieuws

Visual_scanenboek_800x463

Accountants helpen hun klanten beter te ondernemen met Scan en Boek van Reeleezee, aanbieder van online administratieve en accountancytoepassingen. Met het online boekhoudpakket kunnen ondernemers het hele jaar door actuele financiële cijfers genereren en maken ze tijdwinst. Scan en Boek verschaft zzp’ers en mkb’ers real-time inzicht waardoor ze samen met hun accountant meer sturing kunnen geven aan de bedrijfsactiviteiten. Scan en Boek verwerkt momenteel ruim 100.000 digitale facturen per maand.

Cliënten van accountantskantoren kunnen hun eigen boekhouding voeren wanneer ze een inhouse Reeleezee Administratie abonnement afnemen. Met Scan en Boek kunnen zij zelf facturen en bonnen scannen en beschikken ze eveneens eenvoudig over functionaliteit voor onder meer monitoring, het maken van prognoses en investeringsadvies. Krijkamp den Oude Accountants en Adviseurs (KDO) is zo’n organisatie die Reeleezee Scan en Boek aan zijn klanten aanbiedt. Henk Lindeboom, AA RB accountant bij KDO: ‘Reeleezee past in onze strategie om ons meer te richten op bedrijfsadvies vanuit financieel inzicht. Klanten hebben met Scan en Boek een grotere zelfredzaamheid, waardoor wij meer ruimte en tijd hebben om hen proactief te adviseren.’

Actualiteit van de financiële positie van een onderneming

Klanten hebben dankzij het pakket van Reeleezee het hele jaar door inzicht in de actuele cijfers. Dit verbeterde inzicht levert ook weer bedrijfseconomische vragen op, bijvoorbeeld over wat het beste moment is om investeringen te doen en nieuwe activiteiten te ontplooien of hoeveel belasting er wanneer moet worden betaald. Doordat met Reeleezee gemakkelijk koppelingen zijn te maken met andere pakketten, kunnen accountancykantoren hun klanten ook hierin van gedegen advies voorzien.

Lindeboom: ‘Door middel van monitoring, prognoses en investeringsadvies kunnen we samen met de klant beter, dat wil zeggen gebaseerd op feiten en inzicht, sturing geven aan de bedrijfsactiviteiten en hem helpen een betere ondernemer te zijn.’

Scan en Boek kenmerkt zich, net als de andere oplossingen van Reeleezee, door een snelle implementatietijd en een grote gebruiksvriendelijkheid en flexibiliteit. Er is geen gedegen boekhoudkundige kennis vereist om de oplossingen op een goede manier te gebruiken. Kortom: het kost minder moeite, zodat de ondernemer meer tijd voor zijn zaak heeft.

Zelfredzaamheid en tijdwinst met Reeleezee Inbox

De zelfredzaamheid en tijdwinst van de ondernemer zit hem in de eigen Inbox van Reeleezee die gebruikers van Reeleezee Administratie tot hun beschikking hebben. Hier kunnen papieren facturen direct worden gescand en kunnen digitale facturen worden geupload of ge-e-maild naar de eigen Reeleezee Administratie. Als de ondernemer het e-mailadres van zijn administratie doorgeeft aan zijn leveranciers verschijnen de inkoopbonnen vanzelf in de betreffende Inbox. Reeleezee Administratie ‘leest’ vervolgens de bestanden in de Inbox en zet ze om in een boekingsvoorstel.

Over Reeleezee

De mkb-ondernemers en hun accountants- en administratiekantoren digitaliseren hun bedrijfsprocessen vanwege kostenvoordelen en voortschrijdende techniek. Reeleezee verschaft hen daarbij realtime zakelijk inzicht, zodat businessbeslissingen beter en sneller te nemen zijn, zij future proof zijn en zich kunnen concentreren op het uitbreiden van hun business.

De producten en diensten van Reeleezee onderscheiden zich in smart gebruiksgemak waarbij de bedrijfsprocessen meegroeien met de behoefte van de gebruiker. Accountants- en administratiekantoren maken ook gebruik van de online diensten van Reeleezee voor snelle invoermogelijkheden, uitgebreide rapportages, overzichten van mutaties en andere zakelijke informatie om hun klanten beter te adviseren. Het innovatieve bedrijf werkt met solide en redundante datacentra in Europa, zodat alle data van klanten veilig in de cloud wordt bewaard en de continuïteit van de bedrijfsvoering wordt gewaarborgd. Reeleezee is opgericht in 2001 en heeft sindsdien een toonaangevende rol in de accountancywereld.

Het klantenportfolio van Reeleezee bestaat onder meer uit: Mazars, MTH Accountants & Adviseurs, Vanhier, Koeleman en HLB Van Daal & Partners. Reeleezee heeft zijn hoofdkantoor gevestigd in Breukelen en heeft tevens kantoren in Turkije en India.

Bij Reeleezee werken ca. 55 medewerkers. Reeleezee heeft het Zeker-Online Keurmerk. Less effort, more business. Accountancy verandert, verander mee. Kijk voor meer informatie op www.reeleezee.nl of op accountants.reeleezee.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.