Waarom kiezen
mkb'ers voor Reeleezee?

U bent op zoek naar betaalbare boekhoudsoftware in de cloud met precies die functie waar u behoefte aan heeft. Niets meer en niets minder! Reeleezee Basic biedt mkb'ers de optimale samenstelling van functies en de mogelijkheid om met uw bedrijf mee te groeien in de toekomst.

Inbox

Reeleezee beschikt standaard over Inbox, dé centrale plaats in Reeleezee waarin gescande en elektronische in- en verkoopfacturen (UBL) worden verzameld en verwerkt. U kunt bonnen en facturen e-mailen, scannen en fotograferen met de Scan 2 Reeleezee app.

Waarom scannen? meer-info-pijl-blauw

Voor MKB - Inbox

Auto-Collect

Bij steeds meer leveranciers bent u zelf verantwoordelijk voor het downloaden van hun facturen. Een tijdrovend proces. Auto-Collect importeert en verwerkt facturen van meer dan 250 leveranciers direct vanuit uw administratie.

Wat is AutoCollect? meer-info-pijl-blauw

Voor MKB - AutoCollect

Boeken

De eenvoudigste manier van bonnen en facturen boeken is op basis van de boekingsrubrieken. En elk abonnement is standaard voorzien van een compleet grootboekschema dat direct klaar is voor gebruik.

Foutloos boeken! meer-info-pijl-blauw

Voor MKB - Boeken

Geavanceerde bankfuncties

Maak gebruik van de geavanceerde functies om uw betaalopdrachten en incasso's direct vanuit uw administratie aan te maken en te verzenden naar uw bank.

Automatiseer uw betalingsverkeer! meer-info-pijl-blauw

Voor MKB - AutoCollect

Btw

De btw-aangifte is volledig geïntegreerd in Reeleezee, dat wil zeggen dat elke boeking met btw automatisch wordt verwerkt op een conceptaangifte. De aangifte kunt u direct vanuit Reeleezee verzenden naar de Belastingdienst.

Uw Btw-aangifte direct naar de Belastingdienst! meer-info-pijl-blauw

Voor MKB - Btw

Factureren

Reeleezee biedt verschillende lay-outs voor professionele facturen met uw eigen logo en eventueel ook andere elementen van uw huisstijl. U kunt facturen ook elektronisch versturen in PDF én UBL.

De mooiste factuurlayouts! meer-info-pijl-blauw

Voor MKB - Factureren

Factureren en online boekhouden voor MKB

Ontdek nu waarom meer dan 112.000 zzp'ers en mkb'ers Reeleezee gebruiken.

App Center

Reeleezee beschikt over een API die het mogelijk maakt met andere (online) softwarepakketten te koppelen. In het Connection Center vindt u een groeiende lijst van leveranciers die hun software al hebben gekoppeld.

Welke koppelingen zijn beschikbaar? meer-info-pijl-blauw

Voor MKB - App center

Samenwerken met een accountant

Werk makkelijk online samen en deel dezelfde gegevens, of u veel zelf wilt doen of juist veel wilt uitbesteden. In samenwerking met een gecertificeerde partner bent u in alle gevallen verzekerd van optimale ondersteuning.

Op zoek naar een accountant? meer-info-pijl-blauw

Voor MKB - Samenwerken accountant

Horeca

Speciaal voor horecaondernemers hebben wij Cashr/horeca ontwikkeld, een nieuwe generatie online kassa voor mobiele apparaten zoals tablets en smartphones. Cashr is afgestemd op de specifieke wensen van horecaondernemers.

Cashr voor horeca meer-info-pijl-blauw
cashrhorecavisual

Detailhandel

Speciaal voor retail hebben wij Cashr/retail ontwikkeld, een nieuwe generatie online kassa voor mobiele apparaten zoals tablets en smartphones. Cashr is afgestemd op de specifieke wensen van retailondernemers.

Cashr voor retail meer-info-pijl-blauw

Administratie en factureren voor MKB

Kies een basisabonnement en vul deze indien gewenst aan met extra modules.
Reeleezee eerst uitproberen? Start dan gratis met Reeleezee Administratie Free.

FACTUUR

Economy

€ 9,95

FACTUUR

Business

€ 14,95

ADMINISTRATIE

Economy

€ 19,95

ADMINISTRATIE

Business

€ 34,95

lindenbarbosa

Als je het goed bijhoudt, heb je echt een perfect overzicht en kun je goed sturen op je bedrijfsvoering Christine van de Linden - Linden & Barbosa

bicicare

In plaats van alle losse notities, heb je alles overzichtelijk, alles in de cloud, alles veilig. Alex Roscioli - Bicicare mobiele fietsenmaker