Online factuur maken

Hoe meer facturen, hoe beter. Een online factuur maken en die vervolgens versturen is misschien wel de leukste administratieve taak die er is. Logisch ook – je bent ook ondernemer geworden om geld te verdienen. Rekeningen maken is wel een steeds terugkerende taak, voor zowel zzp’er als mkb’er. Hoe leuk ook, toch fijn als dat proces van factuur opstellen en daarna versturen zoveel mogelijk geautomatiseerd verloopt. Zo bespaar je tijd en dus geld en is de kans op fouten ook kleiner.

Alle pakketten vergelijken

Maak kennis met onze experts

Henk Cappon Helpt ondernemers verder Stuur e-mail

Probeer nu gratis: factuur maken met Reeleezee

Met het boekhoudprogramma van Reeleezee – geschikt voor zzp en mkb – kun je op een hele makkelijke manier je online factuur opstellen en ook versturen. Met je eigen lay-out en logo kun je in je eigen huisstijl je nota’s opstellen. Gratis factuur maken om te ervaren hoe dat werkt? Gebruik het boekhoudprogramma van Reeleezee tijdens een proefperiode van dertig
dagen: een gratis online factuur maken en versturen is ontzettend eenvoudig.

Hoe werkt online facturen maken met Reeleezee?

Hoe doe je dat, online facturen opstellen? Dat illustreren we aan de hand van een kort stappenplan.

1. Voer je bedrijfsnaam, contactgegevens, bankrekening, BTW- en KvK-nummer in.2. Plaats ook je logo - je wilt een factuur opstellen die helemaal in lijn is met jouw huisstijl.3. Zet de bedrijven en instanties in het systeem: bedrijfsnaam, contactpersoon, adresgegevens en e-mailadres.4. Stel een betalingstermijn in - die komt terug op elke rekening.5. Voer producten, diensten, kilometers en bijbehorende tarieven in zodat het maken van rekeningen straks nog makkelijker wordt.

Door zoveel mogelijk terugkerende gegevens in te voeren in het programma voor
boekhouden is facturen maken straks simpelweg een kwestie van een paar drukken op de knop. Net zo eenvoudig als het versturen van die rekeningen en een eventuele eerste of zelfs tweede betaalherinnering. Maximaal efficiënt!

Start 30 dagen gratis

Meer dan factuur opstellen

Factuur opstellen is een belangrijk onderdeel van de software voor boekhouden van
Reeleezee. Daarmee kun je uiteraard meer dan alleen je online factuur maken, versturen en, bij late betaling, een automatische herinnering ervan naar je klant verzenden.

Online boekhouden met Reeleezee betekent ook dat je je inkoopbonnen kunt boeken via een geavanceerd scan & herken systeem, dat je aan jou gerichte nota’s van serviceproviders automatisch kunt laten ophalen met AutoCollect, dat je je btw-aangifte kunt doen binnen de boekhoudsoftware en via iDeal zelfs direct kunt betalen en dat je bijvoorbeeld ook offertes kunt maken, die je vervolgens net zo makkelijk omzet in een factuur.

Factuur maken voor zzp en mkb

Het Reeleezee boekhoudprogramma biedt het complete pakket voor zzp en mkb.
Ondernemers kiezen uit vier modules het abonnement dat het beste aansluit bij de manier waarop ze hun administratie doen. Binnen het programma kun je gratis factuur maken – je betaalt een vaste prijs per maand, ongeacht hoeveel facturen of offertes je verstuurt. Wil jij vooral veel zelf doen of laat je het merendeel van het (online) boekhouden bij voorkeur over aan je accountant of boekhouder? Eén ding is zeker: je online factuur opstellen wordt met de Reeleezee boekhoudsoftware in elk geval leuker – en die rekening versturen helemaal.

Alle pakketten vergelijken

Kunnen we je verder helpen?

Vergelijk onze pakketten

Benieuwd naar alle functies van Reeleezee? Vergelijk snel en simpel alle mogelijkheden.

Bekijk hier de pakketten

Kunnen we je verder helpen?

Spreek je liever een expert?