Reeleezee kantoor in Breukelen

Ondernemer geen boekhouder!

Reeleezee is voor ondernemers, door ondernemers. Reeleezee geeft u als ondernemer meer ruimte. Ruimte die u vanaf nu kunt gebruiken voor de groei van uw onderneming. Want u bent geen boekhouder, maar een ondernemer. Daarom ontwikkelen wij innovatieve oplossingen om boekhoudprocessen te versimpelen en efficiënter te maken. En vooral te automatiseren. Dat is onze ambitie sinds 2002 toen wij als eerste op de markt kwamen met online boekhouden voor ondernemers.

Toch richten wij ons ook op accountants en boekhouders. Want ondernemers staan voor complexere taken dan alleen financiële administratie. Daarbij blijven experts onvervangbaar – en heldere samenwerking ook. Reeleezee faciliteert deze, door slimme online applicaties die online samenwerking eenvoudiger maken dan ooit. En allemaal vanuit één centraal dossier. Glashelder dus.

Realeasy

Software real easy ofwel echt makkelijk maken, klinkt eenvoudiger dan het is. De uitwerking hiervan zit volgens ons, in het slim toepassen van functies, communiceren in heldere taal en een intuïtieve bediening. De beleving die onze gebruikers daarbij hebben staat centraal en testen wij voortdurend. Zo wordt Reeleezee verder verbeterd en vereenvoudigd. Dat ziet u overal in terug.

Wij ontwerpen duidelijke schermen, gekleurde mappen voor zaken als uitgaven, inkomsten, kas & bank en belastingen. Herkenbare elementen werken intuïtief. Onze bankrekeningoverzichten zien er bijvoorbeeld net zo uit de rekeningafschriften van uw bank. En met heldere boekingsbonnen legt u kort en krachtig een factuur vast. Kortom: wij bevorderen uw ruimte en rendement door besparing van tijd en kosten.

Innovatie stopt nooit

Wij luisteren aandachtig naar de feedback van onze klanten. Die stelt ons namelijk in staat onze software constant te verfijnen met nieuwe en verbeterde functies. Deze implementeren in de live-omgeving na een grondige testfase. Voor jou betekent dit wekelijkse software-updates, waardoor je altijd met de meest actuele versie werkt.

Hoe het begon en hoe het verder gaat

Reeleezee is in 2002 opgericht door Jan Jacobs en Wilko Stronks en heeft een versnelde groei doorgemaakt sindsdien. Altijd “challenger en innovator” geweest in de markt. De essentie van Reeleezee. Reeleezee als volwaardig dochter van Exact focust zich in het heden en de toekomst meer dan ooit op de ondernemer en de accountant en boekhouder. Een ambitieuze maar realistische innovatie en klantervaring roadmap is opgetuigd om de Nederlandse ondernemers optimaal te kunnen bedienen.

Innovatie, Eenvoud, Up-to-date en Service zijn de pijlers waarop klanten, partners en medewerkers kunnen rekenen.

Reeleezee Leiderschap

Reeleezee wordt geleid door het volgende team

  • Ties Arts, Algemeen Directeur
  • Maarten van Bergen, Directeur Software Ontwikkeling en IT Operations
  • Ireen de Jong, Product Manager Reeleezee Accounting
  • Raoul Koolhaas Revers, Product Manager Reeleezee Accounting
  • Nadia Lalouch, Manager Order-to-Cash
  • Rob Aengenent, Product Manager Reeleezee Portal voor Accountants
  • Benno Zanting, Product Manager Reeleezee Accounting voor Accountants
  • Reinout Wilmink, Manager Reeleezee Sales
  • Kevin Hakvoort, Manager Reeleezee Support
  • Dave de Vos, Product Manager Cashr