Abonnementen

Onbeperkt gebruik van functies in ieder abonnement – altijd hetzelfde maandbedrag – altijd web en app

Onderweg 7,50 p/mnd
Factureer, scan je bonnen met de app en altijd inzicht. Je adviseur doet de boekhouding
Onderweg + Normaal 15,- Nu eerste jaar 12,50 p/mnd
Onderweg plus offertes, herinneringen en urenregistratie. Je adviseur doet de boekhouding
Optimaal voor ZZP & kleinere ondernemers
Slim Boekhouden Normaal 30,- Nu eerste jaar 25,- p/mnd
Onderweg + en slimme tools om zelf de boekhouding te doen. Je adviseur kan controleren
Optimaal voor kleine & MKB ondernemers
Slim Boekhouden + Normaal 60,- Nu eerste jaar 50,- p/mnd
Slim Boekhouden en functies voor automatisch boeken. Je adviseur kan controleren

Vergelijk de functies

Onderweg
7,50 p/mnd
Onderweg +
12,50 p/mnd
Slim Boekhouden
25,- p/mnd
Slim Boekhouden +
50,- p/mnd
Factureren/Verkopen/Urenregistratie
Onbeperkt facturen versturen
Uren registreren en factureren
Kilometers registreren en factureren
vanaf januari 2020 kun je van deze functie gebruik maken.
Onbeperkt offertes versturen
Eigen factuur-layouts creëren
Onbeperkt herinneringen versturen
Verkoopfacturen via Inbox
Verkoopfacturen die je met een ander pakket maakt. Je kunt deze als pdf importeren en automatisch laten boeken in Reeleezee. Om het je nog makkelijker te maken, kun je de facturen ook naar Reeleezee mailen.
Inkopen/Kosten
Uitgaven registreren met bijlagen
Registreer en rubriceer je uitgaven en voeg een foto of scan toe aan je boeking. Dit kun je ook doen via de Reeleezee App.
Handmatig in Inbox verwerken
Inkoopfacturen en bonnen kun je inscannen en daarna uploaden naar de Inbox van je administratie. De gescande factuur zetten wij automatisch om in een boekingvoorstel. Het enige dat je nog moet doen is controleren en eventueel aanvullen. Het gescande document wordt aan de boeking gekoppeld en is altijd weer opvraagbaar.
Automatisch in Inbox verwerken
Via een email-adres in je Inbox kun je facturen van leveranciers gemakkelijk naar je Inbox e-mailen. Met AutoCollect maak je een koppeling met het portal van een leverancier. Met speciale Scan2Reeleezee app fotografeer je kassabonnentjes, de app stuurt ze direct door naar je Inbox.
Betalen en incasseren
Betaalopdrachten aanmaken
Als je inkoopfacturen hebt ingeboekt, dan worden deze automatisch verwerkt als openstaande post. Met Reeleezee kun je heel eenvoudig van al je openstaande posten een selectie maken en deze klaarzetten als elektronische betaalopdracht. Deze betaalopdracht moet je uploaden naar je bank, of als je een automatische koppeling hebt, gaat dit automatisch. Je hoeft de betaalopdracht alleen nog maar goed te keuren via internetbankieren van jouw bank. Bijkomend voordeel is dat betalingen automatisch kunnen worden verwerkt zodra deze via de bankkoppeling in Reeleezee staan.
Incasso's en machtigingen
Als je verkoopfacturen maakt met Reeleezee, kun je ervoor kiezen om deze automatisch te incasseren. Als je automatische incasso instelt als betaalwijze van je facturen, kun je eenvoudig een bestand aanmaken met de te incasseren facturen. De bank zorgt vervolgens dat de bedragen worden geïncasseerd.
Betalingen goedkeuren (workflow)
Met deze functie kun je regelen dat iemand binnen je bedrijf toestemming geeft om openstaande facturen goed te keuren voordat deze kunnen worden opgenomen in een betaalopdracht.
Belastingen
Realtime inzicht in je btw
Van elke boeking wordt direct de btw verwerkt in een concept btw-aangifte. Zo kun je op elk moment zien welk bedrag je moet betalen of kunt terugvragen.
Je btw-aangeven en betalen
Met Reeleezee kun je je btw-aangifte direct elektronisch versturen naar de Belastingdienst. Je hoeft dus niet meer in te loggen op de website van de Belastingdienst en daar je gegevens over te typen. Bijkomend voordeel is dat je een te betalen bedrag direct kunt voldoen via iDeal.
MOSS-aangifte
Val je onder de MOSS-regeling, dan kun je dat in Reeleezee verwerken. Neem hiervoor even contact met ons op zodat we dit voor je kunnen activeren.
Geavanceerde en automatische boekhoudfuncties
Werken met kostenplaatsen
Je kunt kosten en opbrengsten toeschrijven aan een bepaalde medewerker, afdeling en/of project. Wij noemen dat werken met dimensies. Het voordeel is dat je per dimensie een aparte winst- en verliesrekening kunt maken.
Werkkostenregeling
Via de werkkostenregeling (WKR) kun je als werkgever onbelaste vergoedingen aan je werknemers geven. Reeleezee helpt je om dit goed te verwerken in je administratie.
Boekingen verdelen
Soms kan het boekhoudkundig nodig zijn om kosten op opbrengsten te verdelen over meerdere periodes. Bijvoorbeeld als je in januari de huur van je werkplaats voor het hele jaar vooruit moet betalen. Door de boeking over meerdere periodes te verdelen, worden de kosten in je boekhouding netjes verdeeld en heb je per periode een nauwkeurig overzicht van je kosten en opbrengsten.
Boekingsvoorkeuren instellen
Vaak zul je de facturen van bepaalde leveranciers op dezelfde manier willen boeken. Om dat nog makkelijker te maken, kun je van elke leverancier vastleggen hoe je de facturen geboekt wilt hebben.
Automatisch afboeken bankregels
Als een inkomende of uitgaande betaling aan de hand van het factuurnummer of betalingskenmerk kan worden gekoppeld aan een factuur of boeking, kan Reeleezee deze boeking automatisch verwerken. De factuur of boeking verandert daarmee automatisch van 'openstaand' naar 'betaald'.
Vaste activa automatiseren
Als je bedrijfsmiddelen koopt met een waarde die hoger is dan 450,- dan mag je deze niet boeken als eenmalige kosten, maar als investering. Een investering moet je in een bepaalde periode afschrijven. Met Reeleezee kun je deze afschrijvingen automatisch laten boeken in het door jou gekozen tempo.
Automatisch boeken
Als je gebruikmaakt van Scan&Herken, wordt automatisch een boekingsvoorstel voor je klaargezet. Je hoeft deze alleen nog maar te controleren en definitief te maken. Je kunt ervoor kiezen om het definitief maken te automatiseren als een boekingsvoorstel voldoet aan een aantal minimale eisen.
Automatische batchboekingen
In één keer alle pin-bijschrijvingen boeken, of alle betalingen aan een leverancier in één keer verwerken doe je met de functie 'serieboeken'. Selecteer de transactieregels die je wilt boeken, geef je boekingsvoorkeur aan en verwerk alle transacties in één keer.
Koppelingen
Bankrekening koppelen
Als je bankiert bij de Rabobank, ABN AMRO, ING Bank of Knab, dan kun je je rekening(en) automatisch koppelen aan Reeleezee. Elke dag worden de transacties van de vorige dag automatisch in Reeleezee geplaatst en wordt je saldo bijgewerkt. Bankier je bij een andere bank, maak dan gebruik van de mogelijkheid om transacties in Reeleezee te importeren.
Koppeling portal leveranciers
Bij veel grote bedrijven moet je zelf de facturen downloaden. Omslachtig en foutgevoelig. Maak gebruik van onze AutoCollect-functie en laat Reeleezee automatisch de facturen van meer dan 400 leveranciers voor je ophalen en in de Inbox van je boekhouding plaatsen.
Actieve koppelingen
Maak je gebruik van andere (online) toepassingen die input leveren voor je boekhouding (bijvoorbeeld een webshop, een CRM-pakket of een kassa), dan kun je die online koppelen via de API van Reeleezee. Alle data wordt dan automatisch in je boekhouding geplaatst. Het kan ook zijn dat je gebruik wilt maken van software die data uit je boekhouding nodig heeft. Bijvoorbeeld de rapportagesoftware van je adviseur. Ook deze toepassingen kunnen via de Reeleezee API worden gekoppeld.
Rapportages
Interactieve financiële rapportages
Je boekingen worden real-time verwerkt in bijvoorbeeld de winst&verliesrekening en de kolommenbalans. Je kunt doorklikken tot en met alle onderliggende boekingen.
Verkooprapportages
Bekijk voorgedefinieerde rapportages over Klanten, Uren, Producten en Medewerkers
Meerdere administraties
Single Sign-On
Heb je meerdere accounts bij Reeleezee? Je kunt deze koppelen zodat je maar één keer hoeft in te loggen. Je kunt eenvoudig tussen de verschillende administraties heen en weer schakelen zonder opnieuw te moeten inloggen. In een hoofdadministratie Slim Boekhouden + kun je ook administraties koppelen met een andere abonnementsvorm.
Dashboard van administraties
Als je meerdere administraties hebt gekoppeld, dan is het handig als je in één overzicht kunt zien wat je in de verschillende administraties nog moet doen. Wij noemen dat het 'Werkoverzicht'. Je ziet per administratie precies hoeveel in- en verkoopboekingen je nog moet verwerken, hoeveel bankregels nog moeten worden afgeboekt en wanneer je de volgende btw-aangifte moet doen.

Toevoeging

7,50 p/s
Extra gebruiker
Als je met meerdere mensen in je administratie werkt is het verstandig om een extra gebruiker toe te voegen. Je kunt per medewerker instellen wie precies waar toegang toe heeft. Met two-factorauthenticatie is de toegang extra beveiligd.
1,50 p/s
Extra tijdschrijver
Een extra gebruiker met de specifieke rol Tijdschrijver is bedoeld voor medewerkers die alleen hun eigen uren bijhouden in Reeleezee.
15,-
Periodieke facturen
Stuur je regelmatig terugkerende facturen? Met Periodieke facturen stel je in dat deze automatisch voor je worden klaargezet als concept factuur.
15,-
Voorraad
Met Voorraad wordt bijgehouden hoeveel artikelen per product je op voorraad hebt. Je kunt kiezen om alleen aantallen te tellen, of ook op prijs.
va. 30,-
Cashr

Stand-by

7,50 p/m
Zet je abonnement op pauze
In de Stand-by modus kun je beperkt doorwerken om je zaken op orde te houden. Je kunt in Onderweg+ nog maximaal 1 factuur, 1 scan en 1 boeking doen. In Slim Boekhouden en Slim Boekhouden+ kun je nog maximaal 3 facturen, 3 scans en 3 boekingen doen.

Extra voordeel

Je bent bij ons voordelig uit

Ben je een startende onderneming? Het eerste jaar 50% korting.

 • → Wij helpen ondernemers een kickstart te maken, we supporten je immers!
 • → 12 maanden 50% korting op al onze abonnementen (met uitzondering van Onderweg)
 • → Voorwaarde is dat je inschrijving bij de KvK niet ouder is dan een jaar.
 • Aanvragen van dit voordeel doe je na het afsluiten van je abonnement.

Heb je meerdere abonnementen en mogen deze op één factuur gefactureerd worden? 25% korting.

 • → Standaardisatie en volumeafname heeft een voordeel, we supporten je immers!
 • 25% korting op je gehele factuur (dus inclusief alle andere abonnementen).
 • → Voorwaarde is dat je twee of meer actieve abonnementen op Slim Boekhouden of Slim Boekhouden+ hebt (dus niet op Stand-by of Archive modus).
 • → De ondernemingen met een afzonderlijk abonnement dienen een ‘moeder-dochter’ relatie te hebben(dochter is 50% of meer eigendom van hoofdabonnements houder (de moeder).
 • Aanvragen van dit voordeel doe je na het afsluiten van je abonnement

Slim Boekhouden Max: alles onbeperkt

 • → Wij geloven in voorspelbaarheid en gemak zodat jij weet waar je aantoe bent, we supporten je immers!
 • → Voor € 90,- per maand heb je onbeperkt toegang tot alle Reeleezee producten (excl. Cashr) Probeer 30 dagen gratis of bestel direct.
 • → Dit betekent Slim Boekhouden+, de add-ons voorraad & periodiek factureren (abonnementen) en een onbeperkt aantal gebruikers en tijdschrijvers. Makkelijker dan dit kunnen we je het niet maken.

Ben je vereniging of stichting met een maatschappelijk doel? 12,5% korting.

 • → Ondernemers die een maatschappelijk goed doel nastreven raakt ook ons hart, we supporten je immers!
 • → 12,5% korting op je factuur is het voordeel.
 • Aanvragen van dit voordeel doe je na het afsluiten van je abonnement

Hoe werken alle voordelen, wat zijn de kortings spelregels?

 • → De hoogste korting per abonnement is geldig
 • → Dit betekent dat korting op kortingsregeling niet van toepassing van is.

Overstapservice

Wij helpen je bij de overstap van een ander boekhoudpakket naar Reeleezee.

Neem contact op

 • Alles onbeperkt, geen verrassingen
 • Wekelijkse updates
 • Veilig & vertrouwd, keurmerk Zeker Online
 • Hulp bij opstarten
 • Telefonisch support op werkdagen van 9 – 21
 • Online kennisbank

Veelgestelde vragen

Staat je vraag er niet tussen? Neem gerust contact op.

Hoe werkt de 30 dagen proefperiode?

Je hebt een maand om onze diensten uit te proberen, zowel in de app als op het web. Maak bijvoorbeeld een factuur, voeg klanten en leveranciers toe en boek je uitgaven. Na de proefmaand wordt je abonnement automatisch gewist, tenzij je aangeeft dat je met Reeleezee aan de slag gaat en de gegevens wilt bewaren.

Wat gebeurt er met mijn proefabonnement nadat ik een betaald abonnement heb aangemaakt?

De keuze is aan jou! Je kunt verder in de administratie waar je mee gestart bent in het proefabonnement of je begint met een lege, nieuwe administratie.

Zitten er limieten op mijn abonnement?

Onze abonnementen kennen geen grenzen. Alle beschikbare functies mag je onbeperkt gebruiken. Je kunt dus eindeloos factureren, boekingen doen, bonnen scannen, inkoopfacturen ophalen etc.

Hoe werk ik samen met mijn adviseur?

Met de Onderweg abonnementen voer jij je uitgaven in, verstuur je facturen en registreer je eventueel je uren. Je accountant doet de verdere boekhouding. Met de Slim Boekhouden abonnementen neem je het heft in eigen hand en doe je de boekhouding zelf; je accountant kan nog wel controleren en adviseren.

Ik doe even niets met Reeleezee, wat nu?

Je kunt je abonnement op Stand-by zetten. Dit doe je bij je abonnementsgegevens in je administratie. Bij Stand-by kun je nog actief in je administratie aan het werk met een minimum aan functionaliteiten.

Welke functionaliteiten heb ik nog in Stand-by?

In Onderweg+: 1 boeking , 1 scan & 1 factuur.

In Slim Boekhouden of Slim Boekhouden+: 3 boekingen, 3 scans & 3 verkoopfacturen.

Kan ik wisselen van abonnement?

Ja, dat kan. Wij geloven in financiële ontzorging van ondernemers van a tot z. En op de manier die het best bij jou past. De dingen die je altijd zelf doet (de zaken die in het Onderweg(+) abonnement zitten) gecombineerd met het doen van de boekhouding (zelf via Slim boekhouden(+) of via je accountant (Inhouse Administratie Plus/Premium).

Daarom kun je bij ons ook wisselen van abonnement. Het enige wat niet kan is van Slim boekhouden of Slim boekhouden+ naar Onderweg of Onderweg+. Dat zou immers betekenen dat je je volledige boekhouding (die je zelf doet) wilt omzetten naar een boekhouding die de boekhouder of accountant doet. Het kan wel als de boekhouder jouw boekhouding overneemt (via een Inhouse Premium abonnement) en jijzelf met een Onderweg(+) abonnement je zaken zelf blijft doen, maar dan wel geïntegreerd met de boekhouding bij je accountant.

Wat als ik meer functionaliteiten wil dan Stand-by te bieden heeft?

Wijzig je abonnement naar een actievere modus, zodat je weer een onbeperkt aantal functionaliteiten hebt. De wijziging gaat direct in en wordt met terugwerkende kracht meegenomen over jouw huidige abonnementsperiode.

Kan ik Reeleezee samen met Cashr gebruiken?

Ja! Die twee zijn voor elkaar gemaakt. Je kunt Cashr zelf aan je abonnement toevoegen.

Kunnen we je verder helpen?

Spreek je liever een expert?