Abonnementen & Prijzen

Alle abonnementen zijn inclusief onbeperkt support en toegang tot de kennisbank– maandelijks opzegbaar – altijd web en app. Ben je op zoek naar de functies en prijzen voor onze accountancy oplossingen? Bekijk dan de accountancy functies en prijzen.


 
Optimaal voor starter & ZZP
Slim Boekhouden start 15,- p/mnd
 • Inclusief alle functies van Slim factureren
 • 10 verkoopfacturen
 • 10 andere documenten / boekingen
 • onbeperkt scannen / betalingen
Je accountant kan controleren
Optimaal voor ZZP & kleinere ondernemers
Slim Boekhouden 30,- p/mnd
 • Inclusief alle functies van Slim Boekhouden start
 • Banktransacties verwerken en betalingen doen
 • BTW-aangifte doen en betalen
 • Uitgebreide rapportages
Je accountant kan controleren
Optimaal voor kleine & MKB ondernemers
Slim Boekhouden + 60,- p/mnd
 • Inclusief alle functies van Slim Boekhouden
 • Efficiënt en automatisch (af)boeken
 • Incasso’s en machtigingen beheren
 • Automatische koppelingen (webshop, kassa, salaris)
Je accountant kan controleren

Vergelijk de functies

Slim Boekhouden start
15,- p/mnd
Slim Boekhouden
25,- p/mnd
Slim Boekhouden +
50,- p/mnd
Factureren/Verkopen/Urenregistratie
maximaal 10
Onbeperkt facturen versturen
Uren registreren en factureren
Kilometers registreren en factureren
Onbeperkt offertes versturen
Eigen factuur-layouts creëren
Onbeperkt herinneringen versturen
Verkoopfacturen via Inbox
Verkoopfacturen die je met een ander pakket maakt, kun je als PDF importeren en automatisch laten boeken in Reeleezee. Om je het nog makkelijker te maken, kun je de facturen ook naar Reeleezee mailen.
Inkopen/Kosten
maximaal 10
Onbeperkt uitgaven registreren met bijlagen
Handmatig in Inbox verwerken
Inkoopfacturen en bonnen kun je inscannen en daarna uploaden naar de Inbox van je administratie. De gescande factuur zetten wij automatisch om in een boekingvoorstel. Het enige dat je nog moet doen is controleren en eventueel aanvullen. Het gescande document wordt aan de boeking gekoppeld en is altijd weer opvraagbaar.
Automatisch in Inbox verwerken
Via een email-adres in je Inbox kun je facturen van leveranciers gemakkelijk naar je Inbox e-mailen. Met AutoCollect maak je een koppeling met het portal van een leverancier. Met speciale Scan2Reeleezee app fotografeer je kassabonnentjes, de app stuurt ze direct door naar je Inbox.
Betalen en incasseren
Betaalopdrachten aanmaken
Als je inkoopfacturen hebt ingeboekt, dan worden deze automatisch verwerkt als openstaande post. Met Reeleezee kun je heel eenvoudig van al je openstaande posten een selectie maken en deze klaarzetten als elektronische betaalopdracht. Deze betaalopdracht moet je uploaden naar je bank, of als je een automatische koppeling hebt, gaat dit automatisch. Je hoeft de betaalopdracht alleen nog maar goed te keuren via internetbankieren van jouw bank. Bijkomend voordeel is dat betalingen automatisch kunnen worden verwerkt zodra deze via de bankkoppeling in Reeleezee staan.
Incasso's en machtigingen
Als je verkoopfacturen maakt met Reeleezee, kun je ervoor kiezen om deze automatisch te incasseren. Als je automatische incasso instelt als betaalwijze van je facturen, kun je eenvoudig een bestand aanmaken met de te incasseren facturen. De bank zorgt vervolgens dat de bedragen worden geïncasseerd.
Betalingen goedkeuren (workflow)
Met deze functie kun je regelen dat iemand binnen je bedrijf toestemming geeft om openstaande facturen goed te keuren voordat deze kunnen worden opgenomen in een betaalopdracht.
Belastingen
Realtime inzicht in je btw
Van elke boeking wordt direct de btw verwerkt in een concept btw-aangifte. Zo kun je op elk moment zien welk bedrag je aan moet betalen of kunt terugvragen.
Je btw-aangeven en betalen
Met Reeleezee kun je je btw-aangifte direct elektronisch doorsturen naar de Belastingdienst. Je hoeft dus niet meer in te loggen op de website van de Belastingdienst en daar je gegevens over te typen. Bijkomend voordeel is dat je een te betalen bedrag direct kunt voldoen via iDeal.
Geavanceerde en automatische boekhoudfuncties
Werken met kostenplaatsen
Je kunt kosten en opbrengsten toeschrijven aan een bepaalde medewerker, afdeling en of project. Wij noemen dat werken met dimensies. Het voordeel is dat je per dimensie een aparte winst- en verliesrekening kunt maken.
Werkkostenregeling
Via de werkkostenregeling (WKR) kun je als werkgever onbelaste vergoedingen aan je werknemers geven. Reeleezee helpt je om dit goed te verwerken in je administratie.
Boekingen verdelen
Soms kan het boekhoudkundig nodig zijn om kosten of opbrengsten te verdelen over meerdere periodes. Bijvoorbeeld als je in januari de huur van je werkplaats voor hele jaar vooruit moet betalen. Door de boeking over meerdere periodes te verdelen, worden de kosten boekhouding netjes verdeeld en heb je per periode een nauwkeurig overzicht van je kosten en opbrengsten.
Boekingsvoorkeuren instellen
Vaak zul je de facturen van bepaalde leveranciers altijd op dezelfde manier willen boeken. Om dat nog makkelijker te maken, kun je van elke leverancier vastleggen hoe je de facturen geboekt wilt hebben.
Automatisch afboeken bankregels
Als een inkomende of uitgaande betaling aan de hand van het factuurnummer of betalingskenmerk kan worden gekoppeld aan een factuur of boeking, kan Reeleezee deze boeking automatisch verwerken. De factuur of boeking verandert daarmee automatisch van 'openstaand' naar 'betaald'.
Vaste activa automatiseren
Als je bedrijfsmiddelen koopt met een waarde die hoger is dan €450,- dan mag je deze niet boeken als eenmalige kosten, maar als investering. Een investering moet je in een bepaalde periode afschrijven. Met Reeleezee kun je deze afschrijvingen automatisch laten boeken in het door jou gekozen tempo.
Automatisch boeken uitgaven
Als je gebruik maakt van Scan&Herken, wordt automatisch een boekingsvoorstel voor je klaargezet. Je hoeft deze alleen nog maar te controleren en definitief te maken. Je kunt ervoor kiezen om het definitief maken te automatiseren als een boekingsvoorstel voldoen aan een aantal minimale eisen.
Bankregels in batch boeken
In één keer alle pin-bijschrijvingen boeken, of alle betalingen aan een leverancier in één keer verwerken doe je met de functie 'serieboeken'. Selecteer de transactieregels die je wilt boeken, geef je boekingsvoorkeur aan en verwerk alle transacties in één keer.
Koppelingen
maximaal 1
Onbeperkt banken koppelen
We ondersteunen automatische koppelingen met Rabobank, ABN AMRO, ING Bank en Knab. Bij de overige banken kan je bestanden downloaden en in Reeleezee uploaden.
Koppeling portal leveranciers
Bij veel grote bedrijven moet je zelf de facturen downloaden. Omslachtig en foutgevoelig. Maak gebruik van onze AutoCollect functie en laat Reeleezee automatisch de facturen van meer dan 400 leveranciers voor je ophalen en in de Inbox van je boekhouding plaatsen.
API koppelingen
Maak je gebruik van andere (online) toepassingen die input leveren voor je boekhouding, denk daarbij aan een webshop, een crm-pakket of een kassa, dan kun je die online koppelen via de API van Reeleezee. Alle data wordt dan automatisch in je boekhouding geplaatst. Het kan ook zijn dat je gebruik wilt maken van software die data uit je boekhouding nodig heeft. Bijvoorbeeld de rapportage software van je accountant. Ook deze toepassingen kunnen via de Reeleezee API worden gekoppeld.
Rapportages
Interactieve financiële rapportages
Je boekingen worden real-time verwerkt in bijvoorbeeld de winst&verliesrekening en de kolommenbalans. Je kunt doorklikken tot en met alle onderliggende boekingen.
Verkooprapportages
Bekijk voorgedefinieerde rapportages over Klanten, Uren, Producten en Medewerkers
Meerdere administraties
Single Sign-On
Heb je meerdere accounts bij Reeleezee? Je kunt deze koppelen zodat je maar één keer hoeft in te loggen. Je kunt eenvoudig tussen de verschillende administraties heen en weer schakelen zonder opnieuw te moeten inloggen. In een hoofdadministratie Slim Boekhouden + kun je ook administraties koppelen met een ander abonnement.
Dashboard van alle administraties
Als je meerdere administraties hebt gekoppeld, dan is het handig als je in één overzicht kunt zien wat je in de verschillende administraties nog moet doen. Wij noemen dat het 'Werkoverzicht'. Je ziet per administratie precies hoeveel in- en verkoopboekingen je nog moet verwerken, hoeveel bankregels nog moeten worden afgeboekt en wanneer je de volgende btw-aangifte moet doen.

Toevoegingen

€7,50 p/s
Extra gebruiker
Als je met meerdere mensen in je administratie werkt is het verstandig om een extra gebruiker toe te voegen. Je kunt per medewerker instellen wie precies waar toegang toe heeft. Met two factor authenticatie is de toegang extra beveiligd.
€1,50 p/s
Extra tijdschrijver
Een extra gebruiker met de specifieke rol Tijdschrijver is bedoeld voor medewerkers die alleen hun eigen uren bijhouden in Reeleezee. Een extra gebruiker met de specifieke rol Tijdschrijver is bedoelt voor medewerkers die alleen hun eigen uren bijhouden in Reeleezee.
€15,-
Periodieke facturen
Stuur je regelmatig terugkerende facturen? Met Periodieke facturen stel je in dat deze automatisch voor je worden klaargezet als concept factuur.
€15,-
Voorraad
Met Voorraad wordt bijgehouden hoeveel artikelen per product je op voorraad hebt. Je kunt kiezen om alleen aantallen te tellen, of ook op prijs.
va. €30,-
Cashr

Stand-by

Zet je abonnement op pauze

Extra voordeel

Je bent bij ons voordelig uit

Hoe werkt de 30 dagen proefperiode?

Je hebt een maand om onze diensten uit te proberen, zowel in de app als op het web. Maak bijvoorbeeld een factuur, voeg klanten en leveranciers toe en boek je uitgaven. In de proefperiode kun je geen ‘externe’ koppelingen maken zoals bankkoppeling of automatische bankimport. Dit kan alleen als je de proef omzet naar betaald.

Na de proefmaand wordt je abonnement automatisch gewist, tenzij je aangeeft dat je met Reeleezee aan de slag gaat en de gegevens wilt bewaren.

Heb je meerdere abonnementen bij Reeleezee? Dan krijg je van ons 25% korting op het totaalbedrag

 • Per bedrijf heb je bij Reeleezee een eigen abonnement nodig. We ondersteunen je graag en zijn dankbaar voor jouw support aan ons, daarom krijg je van ons 25% korting op het totaalbedrag van de zogeheten ‘verzamelfactuur’.
 • Voorwaarde is dat je twee of meer actieve abonnementen op Slim Boekhouden of Slim Boekhouden+ afneemt (dus niet op Onderweg of Onderweg+, Slim Boekhouden start en geen Standby- en Archive. Daarbij moeten de ondernemingen dezelfde entiteiten hebben.
  Je ontvangt dan 1 verzamelfactuur van ons voor alle ondernemingen tezamen in plaats van meerdere aparte facturen per onderneming.
 • Aanvragen van de 25% kortingsregeling doe je direct na het afsluiten van het abonnement door een mail te sturen naar abonnementen@reeleezee.nl.

Graag in het onderwerp ‘Verzamelfactuur korting’ vermelden met in de mail de naam van de onderneming die de verzamelfactuur moet gaan ontvangen/betalen (het hoofdabonnement) en welke gelieerde ondernemingen hieronder gefactureerd dienen te worden.. Na controle ontvang je een bevestiging van ons zodra we de abonnementen hebben aangepast en gekoppeld.

Slim Boekhouden Max: alles onbeperkt van Reeleezee voor maximaal 90 euro per maand.

→ Als Supporter van ondernemers geloven wij in transparantie en gemak. Daarom…
→ Betaal je bij Reeleezee nooit meer dan 90 euro per maand, per abonnement. Hiermee heb je onbeperkt toegang tot alle Reeleezee producten en services (exclusief kassasysteem Cashr).
→ Dit betekent Slim Boekhouden+, de add-ons Voorraad & Periodiek Factureren (abonnementen facturatie, voor bijvoorbeeld clubs met abonnementhouders) en een onbeperkt aantal gebruikers en tijdschrijvers.

Voor meer informatie kun je ons bellen op 0346 25 80 86. Onze experts helpen je graag verder!

Hulp nodig?
Wij staan voor je klaar

Heb je hulp nodig bij je boekhouding, of wil je overstappen naar Reeleezee? Onze experts staan klaar en helpen je graag. Ook vind je in onze uitgebreide kennisbank handige artikelen met tips en tricks.

Neem contact opGa naar de kennisbank

Overstapservice

Wij helpen je bij de overstap van een ander boekhoudpakket naar Reeleezee.

Neem contact op

 • Alles onbeperkt, geen verrassingen
 • Wekelijkse updates
 • Veilig & vertrouwd, keurmerk Zeker Online
 • Hulp bij opstarten
 • Telefonisch support op werkdagen van 08:30u – 17:30u
 • Online kennisbank

Vragen over je abonnement?

Kijk op de kennisbank

Kunnen we je verder helpen?

Spreek je liever een expert?