Abonnementen

In ieder abonnement de functies onbeperkt, geen verrassingen en zowel web als app

Onderweg 7,50 p/mnd
Factureer, scan je bonnen met de app en altijd inzicht. Je accountant doet de boekhouding
Onderweg + Normaal 15,- Nu eerste jaar 12,50 p/mnd
Onderweg plus offertes, herinneringen en urenregistratie. Je accountant doet de boekhouding
Optimaal voor ZZP & kleinere ondernemers
Slim Boekhouden Normaal 30,- Nu eerste jaar 25,- p/mnd
Onderweg + en slimme tools om zelf de boekhouding te doen. Je accountant kan controleren
Optimaal voor kleine & MKB ondernemers
Slim Boekhouden + Normaal 60,- Nu eerste jaar 50,- p/mnd
Slim Boekhouden en functies voor automatisch boeken. Je accountant kan controleren

Vergelijk de functies

Onderweg
7,50 p/mnd
Onderweg +
12,50 p/mnd
Slim Boekhouden
25,- p/mnd
Slim Boekhouden +
50,- p/mnd
Factureren/Verkopen/Urenregistratie
Onbeperkt facturen versturen
Uren registreren en factureren
Onbeperkt offertes versturen
Eigen factuur-layouts creëren
Onbeperkt herinneringen versturen
Verkoopfacturen scannen en automatisch herkennen
Verkoopfacturen die je met een ander pakket maakt, kun je als PDF importeren en automatisch laten boeken in Reeleezee. Om het je nog makkelijker te maken, kun je de facturen ook naar Reeleezee mailen.
Inkopen/Kosten
Uitgaven registreren en bijlagen toevoegen
Registreer en rubriceer je uitgaven en voeg een foto of scan toe aan je boeking. Dit kun je ook doen via de Reeleezee App.
Inkoopfacturen scannen en automatisch herkennen
Inkoopfacturen en bonnen kun je inscannen of fotograferen en daarna uploaden naar de Inbox van je administratie. De gescande factuur zetten wij automatisch om in een boekingsvoorstel. Het enige wat je nog moet doen is controleren en eventueel aanvullen. Het gescande document wordt aan de boeking gekoppeld en is altijd weer opvraagbaar. Vanaf Slim Boekhouden kun je facturen ook e-mailen naar je Inbox.
Automatisch inkoopfacturen ophalen (AutoCollect)
Bij veel grote bedrijven moet je zelf de facturen downloaden. Omslachtig en foutgevoelig. Maak gebruik van onze AutoCollect-functie en laat Reeleezee automatisch de facturen van meer dan 400 leveranciers voor je ophalen en in de Inbox van je boekhouding plaatsen.
Betalen en incasseren
Betaalopdrachten aanmaken
Als je inkoopfacturen hebt ingeboekt, dan worden deze automatisch verwerkt als openstaande post. Met Reeleezee kun je heel eenvoudig van al je openstaande posten een selectie maken en deze klaarzetten als elektronische betaalopdracht. Deze betaalopdracht moet je uploaden naar je bank, of als je een automatische koppeling hebt, gaat dit automatisch. Je hoeft de betaalopdracht alleen nog maar goed te keuren via internetbankieren van jouw bank. Bijkomend voordeel is dat betalingen automatisch kunnen worden verwerkt zodra deze via de bankkoppeling in Reeleezee staan.
Incasso-opdrachten aanmaken en machtigingen beheren
Als je verkoopfacturen maakt met Reeleezee, kun je ervoor kiezen om deze automatisch te incasseren. Als je automatische incasso instelt als betaalwijze van je facturen, kun je eenvoudig een bestand aanmaken met de te incasseren facturen. De bank zorgt vervolgens dat de bedragen worden geïncasseerd.
Betalingen goedkeuren (workflow)
Met deze functie kun je regelen dat iemand binnen je bedrijf toestemming geeft om openstaande facturen goed te keuren voordat deze kunnen worden opgenomen in een betaalopdracht.
Belastingen
Realtime inzicht in je BTW
Van elke boeking wordt direct de BTW verwerkt in een concept BTW-aangifte. Zo kun je op elk moment zien welk bedrag je moet betalen of kunt terugvragen.
BTW-aangifte doen + betalen met iDeal
Met Reeleezee kun je je BTW-aangifte direct electronisch doorsturen naar de Belastingdienst. Je hoeft dus niet meer in te loggen op de website van de Belastingdienst en daar je gegevens over te typen. Bijkomend voordeel is dat je een te betalen bedrag direct kunt voldoen via iDeal.
MOSS-aangifte
Val je onder de MOSS-regeling, dan kun je dat in Reeleezee verwerken. Neem hiervoor even contact met ons op zodat we dit voor je kunnen activeren.
Geavanceerde en automatische boekhoudfuncties
Kostenplaatsen (medewerker, project, afdeling)
Je kunt kosten en opbrengsten toeschrijven aan een bepaalde medewerker, afdeling en/of project. Wij noemen dat werken met dimensies. Het voordeel is dat je per dimensie een aparte winst- en verliesrekening kunt maken.
Werkkostenregeling
Via de werkkostenregeling (WKR) kun je als werkgever onbelaste vergoedingen aan je werknemers geven. Reeleezee helpt je om dit goed te verwerken in je administratie.
Boekingen verdelen (transitorisch boeken)
Soms kan het boekhoudkundig nodig zijn om kosten op opbrengsten te verdelen over meerdere periodes. Bijvoorbeeld als je in januari de huur van je werkplaats voor het hele jaar vooruit moet betalen. Door de boeking over meerdere periodes te verdelen, worden de kosten in je boekhouding netjes verdeeld en heb je per periode een nauwkeurig overzicht van je kosten en opbrengsten.
Boekingsvoorkeuren instellen per leverancier
Vaak zul je de facturen van bepaalde leveranciers op dezelfde manier willen boeken. Om dat nog makkelijker te maken, kun je van elke leverancier vastleggen hoe je de facturen geboekt wilt hebben.
Automatisch afboeken bankregels
Als een inkomende of uitgaande betaling aan de hand van het factuurnummer of betalingskenmerk kan worden gekoppeld aan een factuur of boeking, kan Reeleezee deze boeking automatisch verwerken. De factuur of boeking verandert daarmee automatisch van 'openstaand' naar 'betaald'.
Automatisch vaste activa afschrijven
Als je bedrijfsmiddelen koopt met een waarde die hoger is dan 450,- dan mag je deze niet boeken als eenmalige kosten, maar als investering. Een investering moet je in een bepaalde periode afschrijven. Met Reeleezee kun je deze afschrijvingen automatisch laten boeken in het door jou gekozen tempo.
Automatisch boeken boekingsvoorstellen
Als je gebruikmaakt van Scan&Herken, wordt automatisch een boekingsvoorstel voor je klaargezet. Je hoeft deze alleen nog maar te controleren en definitief te maken. Je kunt ervoor kiezen om het definitief maken te automatiseren als een boekingsvoorstel voldoet aan een aantal minimale eisen.
Automatisch batchboekingen maken
In één keer alle pin-bijschrijvingen boeken, of alle betalingen aan een leverancier in één keer verwerken doe je met de functie 'serieboeken'. Selecteer de transactieregels die je wilt boeken, geef je boekingsvoorkeur aan en verwerk alle transacties in één keer.
Koppelingen
Eigen bankrekening (Rabo, ABN AMRO, ING en Knab) koppelen
Als je bankiert bij de Rabobank, ABN AMRO, ING Bank of Knab, dan kun je je rekening(en) automatisch koppelen aan Reeleezee. Elke dag worden de transacties van de vorige dag automatisch in Reeleezee geplaatst en wordt je saldo bijgewerkt. Bankier je bij een andere bank, maak dan gebruik van de mogelijkheid om transacties in Reeleezee te importeren.
Webshops, kassa's en andere online toepassingen koppelen
Maak je gebruik van andere (online) toepassingen die input leveren voor je boekhouding, denk daarbij aan een webshop, een CRM-pakket of een kassa, dan kun je die online koppelen via de API van Reeleezee. Alle data wordt dan automatisch in je boekhouding geplaatst. Het kan ook zijn dat je gebruik wilt maken van software die data uit je boekhouding nodig heeft. Bijvoorbeeld de rapportage-software van je accountant. Ook deze toepassingen kunnen via de Reeleezee API worden gekoppeld.
Rapportages
PDF/Excel-rapportages (o.a. balans, winst- & verliesrekening)
Interactieve rapportages met drill-down
Meerdere administraties
Meerdere administraties koppelen met één inlog (SSO)
Heb je meerdere accounts bij Reeleezee? Je kunt deze koppelen zodat je maar één keer hoeft in te loggen. Je kunt eenvoudig tussen de verschillende administraties heen en weer schakelen zonder opnieuw te moeten inloggen.
Dashboard met to-do's over meerdere administraties
Als je meerdere administraties hebt gekoppeld, dan is het handig als je in één overzicht kunt zien wat je in de verschillende administraties nog moet doen. Wij noemen dat het 'Werkoverzicht'. Je ziet per administratie precies hoeveel in- en verkoopboekingen je nog moet verwerken, hoeveel bankregels nog moeten worden afgeboekt en wanneer je de volgende BTW-aangifte moet doen.

Toevoeging

7,50 p/s
Extra gebruiker
Als je met meerdere mensen in je administratie werkt is het verstandig om een extra gebruiker toe te voegen. Je kunt per medewerker instellen wie precies waar toegang toe heeft. Met two-factorauthenticatie is de toegang extra beveiligd.
1,50 p/s
Extra tijdschrijver
Een extra gebruiker met de specifieke rol Tijdschrijver is bedoeld voor medewerkers die alleen hun eigen uren bijhouden in Reeleezee.
15,-
Periodieke facturen
Stuur je regelmatig terugkerende facturen? Met Periodieke facturen stel je in dat deze automatisch voor je worden klaargezet als concept factuur.
15,-
Voorraad
Met Voorraad wordt bijgehouden hoeveel artikelen per product je op voorraad hebt. Je kunt kiezen om alleen aantallen te tellen, of ook op prijs.
va. 30,-
Cashr

Stand-by

7,50 p/m
Zet je abonnement op pauze

Extra voordeel

Je bent bij ons voordelig uit:

 • Starter? Dan krijg je een jaar lang 50% korting op al onze abonnementen (met uitzondering van Onderweg). Voorwaarde is dat je inschrijving bij de KvK niet ouder is dan een jaar. Wij helpen ondernemers een kickstart te maken, we supporten je immers!
 • Neem je twee of meer abonnementen op Slim Boekhouden of Slim Boekhouden+? En mogen deze op één factuur gefactureerd worden? Dan krijg je nog eens 25% korting op je gehele factuur (dus inclusief alle andere abonnementen). NB De twee Slim Boekhouden (+) abonnementen moeten wel actief zijn (dus niet stand-by of Archive). Aanvragen via abonnementen@reeleezee.nl. Volumeafname heeft een voordeel.
 • Vereniging of stichting? Profiteer dan van 12,5% korting op je factuur. Aanvragen via abonnementen@reeleezee.nl. Wij supporten maatschappelijke doelen met een ideologie.
 • Wat je ook bij ons afneemt, je betaalt nooit meer dan € 90,- per maand (excl. Cashr)! Wij supporten ondernemers en geloven in voorspelbaarheid.
 • NB De hoogste korting is geldig (korting op kortingsregeling niet van toepassing)

Overstapservice

Wij helpen je bij de overstap van een ander boekhoudpakket naar Reeleezee.

Neem contact op

 • Alles onbeperkt, geen verrassingen
 • Wekelijkse updates
 • Veilig & vertrouwd, keurmerk Zeker Online
 • Hulp bij opstarten
 • Telefonisch support op werkdagen van 9 – 21
 • Online kennisbank

Veelgestelde vragen

Staat je vraag er niet tussen? Neem gerust contact op.

Hoe werkt de 30 dagen proefperiode?

Je hebt een maand om onze diensten uit te proberen, zowel in de app als op het web. Maak bijvoorbeeld een factuur, voeg klanten en leveranciers toe en boek je uitgaven. Na de proefmaand wordt je abonnement automatisch gewist, tenzij je aangeeft dat je met Reeleezee aan de slag gaat en de gegevens wilt bewaren.

Zitten er limieten op mijn abonnement?

Onze abonnementen kennen geen grenzen. Alle beschikbare functies mag je onbeperkt gebruiken. Je kunt dus eindeloos factureren, boekingen doen, bonnen scannen, inkoopfacturen ophalen etc.

Hoe werk ik samen met mijn accountant?

Met de Onderweg abonnementen voer jij je uitgaven in, verstuur je facturen en registreer je eventueel je uren. Je accountant doet de verdere boekhouding. Met de Slim boekhouden abonnementen neem je het heft in eigen hand en doe je de boekhouding zelf; je accountant kan nog wel controleren en adviseren.

Ik doe even niets met Reeleezee, wat nu?

Je kunt je abonnement op stand-by zetten. Dit doe je bij je abonnementgegevens in je administratie.

Kan ik wisselen van abonnement?

Ja, dat kan. Wij geloven in financiële ontzorging van ondernemers van a tot z. En op de manier die het best bij jou past. De dingen die je altijd zelf doet (de zaken die in het Onderweg(+) abonnement zitten) gecombineerd met het doen van de boekhouding (zelf via Slim boekhouden(+) of via je accountant (Inhouse Administratie Plus/Premium).

Daarom kun je bij ons ook wisselen van abonnement. Het enige wat niet kan is van Slim boekhouden of Slim boekhouden+ naar Onderweg of Onderweg+. Dat zou immers betekenen dat je je volledige boekhouding (die je zelf doet) wilt omzetten naar een boekhouding die de boekhouder of accountant doet. Het kan wel als de boekhouder jouw boekhouding overneemt (via een Inhouse Premium abonnement) en jijzelf met een Onderweg(+) abonnement je zaken zelf blijft doen, maar dan wel geïntegreerd met de boekhouding bij je accountant.

Kan ik Reeleezee samen met Cashr gebruiken?

Ja! Die twee zijn voor elkaar gemaakt. Je kunt Cashr zelf aan je abonnement toevoegen.

Kunnen we je verder helpen?

Spreek je liever een expert?