Reeleezee adviseert ondernemers op KvK Startersdag

Geplaatst op Geplaatst in Blog

Elk jaar starten zo’n 100.000 mensen een eigen bedrijf in Nederland. De mate van succes hangt steeds meer af van het snel kunnen inspelen op marktontwikkelingen. Hiervoor is het essentieel om een actueel inzicht te hebben in de eigen financiële situatie. Succesvolle ondernemers maken daarom steeds vaker gebruik van online boekhoudsoftware.

Om startende ondernemers voor te lichten over (online) boekhouden is Reeleezee aanwezig op de Startersdag van de Kamer van Koophandel op verschillende locaties in Nederland. Reeleezee laat de verschillende mogelijkheden zien van online boekhoudsoftware, zoals het inscannen van bonnen en de koppelingen met banken en Belastingdienst. Daarnaast zijn er op de Startersdag ook specialisten aanwezig van Kamer van Koophandel en Belastingdienst voor advies.

KvK Startersdag

De KvK Startersdag begint om 10 uur en is vrij toegankelijk voor starters. Op alle locaties worden verschillende presentaties en workshops gegeven en is er voldoende ruimte voor persoonlijk advies van specialisten van Kamer van Koophandel en Belastingdienst. O.a. zullen Rabobank, ABN AMRO, Univé, FNV Zelfstandigen en Reeleezee vertegenwoordigd zijn.

Reeleezee laat de verschillende mogelijkheden van online boekhoudsoftware zien door middel van live demo’s, zoals het inscannen van bonnen en de koppelingen met banken en Belastingdienst.
Voor een overzicht van de verschillende locaties waar Reeleezee op de Startersdag aanwezig is kunt u hier kijken.