Reeleezee AutoCollect

Als eerste leverancier biedt Reeleezee de AutoCollect functie! Meer dan 1000 grote Nederlandse bedrijven sturen geen facturen meer maar laten ze ophalen op de portalen van de leveranciers. Voor de ondernemer tijdrovend èn foutgevoelig!

filmpje-autocollect

Elektronische facturen

Steeds meer leveranciers zijn overgeschakeld naar elektronische facturen. Verschillende van deze leveranciers emaillen hun facturen niet langer, maar bieden de facturen aan in hun portalen waar de ondernemer ze zelf moet downloaden. Dat betekent dat ondernemers er regelmatig zelf aan moet denken om de facturen tijdig te downloaden om zo de boekhouding compleet te maken. Een tijdrovende en foutgevoelige klus.
autocollect-vernieuwdeinterface
ondernemer-controle-vanuit-boekhouding

Met AutoCollect heeft de ondernemer controle vanuit de boekhouding

Met AutoCollect van Reeleezee kunt u vanuit uw eigen administratie ruim 250 van deze leveranciers koppelen. Het koppelen van een leverancier is een eenmalig proces dat u vanuit uw boekhouding regelt. U geeft eenmalig de gegevens in waarmee u bij de betreffende leverancier bekend bent en Reeleezee AutoCollect haalt voortaan de factuur op en plaatst deze automatisch in de Inbox van uw boekhouding. U hoeft de factuur en het boekingsvoorstel alleen nog maar te controleren.

Aantal AutoCollect leveranciers groeit snel!

Reeleezee werkt voor AutoCollect samen met een groeiend aantal Service Providers die elk een aantal leveranciers in hun netwerk hebben opgenomen. Het aantal leveranciers dat wij met AutoCollect kunnen koppelen groeit daardoor dagelijks. In uw boekhouding is altijd een actuele lijst van te koppelen leveranciers beschikbaar; staat een leverancier niet in deze lijst, dan kunt u eenvoudig een koppeling aanvragen. Gewoon vanuit uw eigen boekhouding! Bekijk hier de AutoCollect-leveranciers »
factuurstijl