Reeleezee biedt als eerste een directe koppeling tussen Knab-bank en administraties

Geplaatst op Geplaatst in Blog, Nieuws, Persbericht

knab-visual

Het meest efficiënte boekpakket werkt nu samen met voordeligste bank voor ondernemers

Als eerste heeft Reeleezee samen met Knab een automatische koppeling ontwikkeld waarmee het ‘bankboek’ in een Reeleezee administratie dagelijks automatisch wordt bijgewerkt. Dit wil zeggen dat Knab-banktransacties niet langer hoeven te worden ingevoerd of via bestanden te worden geïmporteerd, maar ze worden automatisch en direct in het online boekhoudsysteem van Reeleezee verwerkt. De meer dan 25.000 ondernemers met een abonnement op Reeleezee Administratie kunnen gebruikmaken van deze koppeling.

Wilko Stronks, algemeen directeur Reeleezee: “In de afgelopen jaren hebben mobiele devices en koppelingen een stormachtige ontwikkeling doorgemaakt. Hiermee is een nieuw kanaal ontstaan dat massaal door zakelijke gebruikers is omarmd en dat de belofte van eenvoud en 24/7 toegang echt kan waarmaken. Dit nieuwe mobiele internetkanaal sluit dan ook naadloos aan op de visie die Reeleezee al sinds 2002 hanteert: “dat internet bij uitstek geschikt is om flexibele en gebruiksvriendelijke boekhoudoplossingen voor zowel ondernemer als accountant aan te bieden, en zo een goede samenwerking tussen de accountant en de ondernemer te faciliteren.”

De koppeling met Knab-bank is samen met Reeleezee ontwikkeld en is voorzien van alle veiligheidsmaatregelen zoals ook voorgeschreven in het Zeker-Online keurmerk. Naast de efficiency en tijdsbesparing wordt ook gelijk de kans op fouten in de boekhouding gereduceerd met automatische bankkoppelingen. Stronks: “Omdat zzp’ers en mkb-ondernemers graag snel inzicht in de openstaande facturen en betalingen willen hebben, heeft een automatische koppeling met de bank direct het voordeel dat de boekhouding altijd “bij” is, zonder extra inspanningen. De bespaarde tijd kan de ondernemer steken in zijn ondernemingsactiviteiten.” De koppeling is ook beschikbaar voor de accountantsproducten.

Om gebruik te maken van de koppeling moeten ondernemers over een zakelijke Knab-rekening beschikken. De koppeling zelf wordt gratis meegeleverd in iedere Reeleezee Administratie. De aanmelding verloopt via de elektronisch bankieren dienst van de Knab-bank. De Knab-koppeling is over een week voor alle klanten beschikbaar.

Over Reeleezee

Reeleezee is in 2001 opgericht met als missie een nieuwe online generatie boekhoudsoftware te ontwikkelen voor MKB-ondernemers en hun accountants. Reeleezee heeft als een van de eerste een online boekhoudpakket geïntroduceerd in 2001. Boekhouden volgens Reeleezee moet begrijpelijk, gemakkelijk en betaalbaar zijn. Met het online boekhoudpakket van Reeleezee beschikken ondernemers over een actuele administratie en kunnen zij tegelijkertijd samenwerken met hun accountant. Werken met Reeleezee biedt klanten gebruikersvriendelijke software, 24 uur per dag toegang vanaf elke locatie, geen investeringskosten, gratis ondersteuning van de helpdesk en dagelijkse back-ups in een beveiligd datacenter. Reeleezee biedt voor elk type bedrijf alle benodigde administratiefuncties. Bij Reeleezee in Breukelen ondersteunen 55 medewerkers 25.000 online administraties van meer dan 80.000 gebruikers. Reeleezee heeft naast de vestiging in Nederland ook vestigingen in India en Turkije.