Reeleezee introduceert als eerste nieuwe functie AutoCollect

Geplaatst op Geplaatst in Nieuws, Persbericht

Reeleezee haalt facturen op bij websites van leveranciers en integreert met de boekhouding

leveranciersgrid

Online business solutions provider Reeleezee heeft de nieuwe functie AutoCollect ontwikkeld, een koppeling die verschillende factuurplatformen, zoals Storecove en Invoicesharing, met de online boekhouding verbindt. Hiermee kunnen de inkoopfacturen van steeds meer leveranciers, automatisch worden opgehaald en direct in de administratie worden verwerkt.

In toenemende mate schakelen –grote- leveranciers over op digitale facturatie, waarbij ondernemers deze facturen niet digitaal ontvangen, maar zelf moeten ophalen uit het factuurportaal van de betreffende leveranciers. Dat betekent efficiencywinst voor de leverancier, maar tegelijkertijd aanzienlijk efficiencyverlies én foutgevoeligheid voor de ondernemer.

Met de nieuwe Reeleezee AutoCollect functie hoeft de ondernemer niet langer in te loggen op de portals van de leverancier, maar worden de facturen automatisch door Reeleezee opgehaald en in de Inbox van Reeleezee geplaatst. Facturen kunnen direct worden beoordeeld en verwerkt in de administratie. Het activeren van een koppeling is zo eenvoudig als het zetten van een vink bij de gewenste leverancier. AutoCollect wordt continu uitgebreid met nieuwe leveranciers. De verwachting is dat het aantal te koppelen leveranciers nog dit jaar ruim 1000 zal bedragen.

koppelingAanvragen-Invulscherm

Voordelen

De boekhouding van de ondernemer is op deze manier altijd actueel, met (periodieke) facturen die automatisch in de administratie worden klaargezet. Bovendien behoort het ‘missen’ of zoekraken van facturen met de AutoCollect koppeling tot het verleden. Wilko Stronks, CEO van Reeleezee: “Het biedt klanten een moderne service die tijd en moeite bespaart. Het automatisch verwerken van facturen is hiermee nog efficiënter en eenvoudiger, voor zowel de ontvanger als de leverancier.” Reeleezee biedt de AutoCollect functie op al haar platformen. Lees meer over Reeleezee, Storecove en Invoicesharing op www.reeleezee.nl.

Reeleezee voor accountants

Reeleezee Accounting en Reeleezee Accountancy Portal vormen hét platform voor online dienstverlening van accountant naar ondernemer. Accountancy Portal beschikt over functies zoals klantaccordering van aangiftes en rapportages, gedeeld online dossier, document workflows, inclusief digitale handtekening en Single Sign-on naar andere online diensten. De slimme Cloudkoppelingen met third party-software stellen kantoren in staat direct financiële documenten te verwerken zodat er sprake is van één centrale en uniforme datagrondslag.
De producten van Reeleezee worden gebruikt door zowel kleine als middelgrote accountants- en administratiekantoren. Reeleezee Accounting en Accountancy Portal zijn ontworpen met het oog op steeds toenemende automatisering.

Meer informatie? Lees alles over AutoCollect: www.reeleezee.nl/reeleezee-autocollect/

Direct medewerker spreken? Neem contact op met onze helpdesk:

Reeleezee Customer Service
T: 0346 – 258080
E: Service@reeleezee.nl