Reeleezee introduceert koppeling met KNAB bank

Geplaatst op Geplaatst in Blog, Nieuws

Reeleezee introduceert als eerste online boekhoudpakket een bankkoppeling met de uiterst innovatieve Knab bank!

De koppeling met Knab Zakelijk is beschikbaar in alle abonnementsvormen van Reeleezee Administratie (m.u.v. Free). De koppeling is zowel beschikbaar voor bestaande rekeninghouders van Knab Zakelijk als voor toekomstige klanten van Knab. Dankzij de koppeling wordt het bankboek in uw administratie dagelijks automatisch bijgewerkt en zijn alle banktransacties tot en met de voorgaande dag altijd in uw administratie beschikbaar. U hoeft dus geen transacties meer uit Internet Bankieren te downloaden en vervolgens in uw administratie in te lezen.

Wie is Knab?

Vorig jaar betrad Knab de zakelijke markt met een vernieuwend bankpakket. Ruim 25.000 zzp’ers en kleine ondernemers stapten inmiddels over. Het pakket is ontdaan van allerlei overbodige extra’s en biedt vernieuwende tools voor ondernemers om slim te bankieren. 90% van de zakelijke klanten geeft aan tevreden tot zeer tevreden te zijn. Hierbij worden vooral de lage kosten (€ 5 per maand) als reden genoemd.

Waarom is Knab Zakelijk zo voordelig?

In 2014 én 2015 is Knab Zakelijk uitgeroepen tot meest voordelige zakelijke betaalrekening (Moneyview). Voor slechts € 5 per maand, heeft u een compleet zakelijk bankpakket. Dit bestaat onder andere uit:

  • Gratis transacties
  • Rente op spaar- en betaalrekening
  • Onbeperkt aantal spaar- en betaalrekeningen
  • Persoonlijke, gekwalificeerde service
  • Online en mobiel al uw bankzaken regelen
  • Gratis Zakelijke Overstapservice

Meer informatie over Knab Zakelijk vindt u op www.knab.nl/reeleezee