Reeleezee lanceert Accountancy Portal Mobile in eigen huisstijl accountantskantoor

Geplaatst op Geplaatst in Blog

Breukelen, 6 oktober 2015 – Online business solutions provider Reeleezee introduceert de nieuw versie van Reeleezee Accountancy Portal. De portal is een verlengstuk van het moderne accountantskantoor en is naast de desktop nu ook te gebruiken op tablets en smartphones. Hierdoor wordt de samenwerking tussen accountant en klant geoptimaliseerd. De klant logt in bij een vertrouwde en herkenbare online omgeving in de huisstijl van het accoutantskantoor.

Online business solutions provider Reeleezee introduceert de nieuw versie van Reeleezee Accountancy Portal. De portal is een verlengstuk van het moderne accountantskantoor en is naast de desktop nu ook te gebruiken op tablets en smartphones. Hierdoor wordt de samenwerking tussen accountant en klant geoptimaliseerd.De klant logt in bij een vertrouwde en herkenbare online omgeving in de huisstijl van het accountantskantoor. 

screen_persbericht_6oktober_498x545

Reeleezee Accountancy Portal Mobile is een platform voor online dienstverlening van de accountant naar de ondernemer. Vanaf heden is deze portal vanaf ieder device toegankelijk, van smartphone tot desktop, doordat gebruik wordt gemaakt van de laatste user-interaction (UX) mogelijkheden in een responsive design. Het verwerken van financiële documenten en het rapporteren hiervan naar de klant is met Reeleezee Accountancy Portal Mobile voortaan nog directer, sneller en efficiënter.

Wilko Stronks, CEO van Reeleezee: ‘We ontwikkelen steeds meer branding mogelijkheden voor accountantskantoren. Zo wordt de portal steeds meer het verlengstuk van de website van een accountantskantoor. Klanten komen direct in de online omgeving die de look and feel van het accountskantoor heeft. Voor het doornemen van rapporten en financiële gegevens hoeven accountants alleen nog een iPad mee te nemen op klantbezoek.’

Branding
Reeleezee maakt voor de mobiele Accountancy Portal gebruik van een responsive design. De look and feel van volledig aangepast worden conform de huisstijl van het kantoor. Onder meer het logo en de kleurstelling van het kantoor zijn nu aanpasbaar in zowel de applicatie als de loginpagina. Hiermee kan het accountantskantoor zijn branding naar de klant uitbouwen.

Reeleezee voor accountants
Accountancy Portal (Mobile) beschikt over functies zoals klantaccordering van aangiftes en rapportages, gedeeld online dossier, document workflows, inclusief digitale handtekening en Single Sign-on naar andere online diensten. De slimme cloud-koppelingen met third party-software stellen kantoren in staat direct financiële documenten te verwerken, zodat er sprake is van één centrale en uniforme datagrondslag.

De Accountancy Portal van Reeleezee is zowel standalone als in combinatie met Reeleezee Accounting te gebruiken.

 

Over Reeleezee
De mkb-ondernemers en hun accountants- en administratiekantoren digitaliseren hun bedrijfsprocessen vanwege kostenvoordelen en voortschrijdende techniek.

Reeleezee verschaft hen daarbij realtime zakelijk inzicht, zodat businessbeslissingen beter en sneller te nemen zijn, zij future proof zijn en zich kunnen concentreren op het uitbreiden van hun business. De producten en diensten van Reeleezee onderscheiden zich in smart gebruiksgemak waarbij de bedrijfsprocessen meegroeien met de behoefte van de gebruiker. Accountants- en administratiekantoren maken ook gebruik van de online diensten van Reeleezee voor snelle invoermogelijkheden, uitgebreide rapportages, overzichten van mutaties en andere zakelijke informatie om hun klanten beter te adviseren. Het innovatieve bedrijf werkt met solide en redundante datacentra in Europa, zodat alle data van klanten veilig in de cloud wordt bewaard en de continuïteit van de bedrijfsvoering wordt gewaarborgd.

Reeleezee is opgericht in 2001 en heeft sindsdien een toonaangevende rol in de accountancywereld. Het klantenportfolio van Reeleezee bestaat onder meer uit: Mazars, MTH Accountants & Adviseurs, Vanhier, Koeleman en HLB Van Daal & Partners. Reeleezee heeft zijn hoofdkantoor gevestigd in Breukelen en heeft ook kantoren in Turkije en India. Bij Reeleezee werken 55 medewerkers. Reeleezee heeft het Zeker-Online Keurmerk. Less effort, more business. Accountancy verandert, verander mee. Kijk voor meer informatie op www.reeleezee.nl of op accountants.reeleezee.nl.