Reeleezee Mobile Accountancy Portal – Release notes versie 9a1

Geplaatst op Geplaatst in Release notes Accountancy Portal

Inleiding

Dit zijn de release notes van versie 9a1 van Reeleezee Mobile Accountancy Portal. Deze nieuwe versie is automatisch voor u klaargezet. Onderstaand vindt u een gedetailleerd overzicht van de belangrijkste veranderingen in deze versie. Voor meer informatie hierover kunt u altijd contact opnemen met onze consultant Herm-Jan Dannenberg, via telefoonnummer 0346-258080 of hermjandannenberg@reeleezee.nl.

 

Dashboard / Dossier

Nieuw:
In Mobile Portal worden pdf-documenten nu direct in de applicatie geopend. Om een document in te zien, is het hierdoor niet meer noodzakelijk om een document te downloaden.

release-notes-9a1-001

Indien u gebruikt maakt van de functie ‘Digitale Handtekening’, is het ook mogelijk om het in de applicatie geopende document direct te ondertekenen.

release-notes-9a1-002

 

Aangiftes

Verbetering:
De acties ‘Accorderen’ en ‘Afkeuren’ zijn duidelijker in een aangifte geplaatst. Waar de acties voorheen zichtbaar waren onder de optie-knop, zijn de actie nu direct zichtbaar in een geopende aangifte. De opties ‘Toon gegevens’ en ‘Afdrukken’ zijn nog wel gepositioneerd onder de optie-knop.

release-notes-9a1-003

 

Overzicht aangiftes

Verbetering:
Als er vanuit het ‘Overzicht aangiftes’ een aangifte wordt geaccordeerd of afgekeurd, wordt het overzicht na uitvoering van de actie automatisch herladen. Hierdoor wordt het overzicht direct geactualiseerd met de nieuwe status-informatie van de aangifte.