Release notes MA versie 201838a2

Geplaatst op Geplaatst in Blog

Inkomsten

Verbetering:

Als u een factuur maakt, kunt u een keuze maken uit een lijst met standaard producten. Vervolgens kunt u de omschrijving op de factuurregel aanpassen. In de nieuwste versie wordt de productkeuze voortaan altijd vastgehouden en onder de regel getoond, ook als u de omschrijving aanpast.

Nieuw:

Het is nu mogelijk om de journaalpost van een factuur direct vanuit de factuur te bekijken. Rechtsboven kiest u voor ‘Toon boeking’. Onder de tab journaal kunt u vervolgens de journaalpost vinden.

Verbetering:

Vanuit de lijst ‘Herinneringen aanmaken’ kan een herinnering geopend en verzonden worden. Na het sluiten van een herinnering werd onterecht de lijst met ‘Verzonden’ herinneringen geopend. Dat is aangepast.

Verbetering:

Een factuur die klaar is voor verzending kunt u ‘Definitief’ maken. Bij het definitief maken kunt u het factuurnummer alsnog aanpassen. Dit werkte niet naar behoren. Met deze versie is het opgelost.

Verbetering:

Het selecteren van een klant en het adres op een pakbon werkte niet meer. Dit is opgelost. Standaard wordt nu op de pakbon het afleveradres van de klant getoond.

Verbetering:

Op facturen en boekingen kan er gewerkt worden met projecten. Projecten die u niet meer wilt zien kunt u inactief maken door het vinkje ‘Actief’ weg te halen. De inactieve projecten zijn nu niet meer te selecteren op facturen en boekingen.


Belastingen

Nieuw:

Reeleezee accountants kunnen aangiftes, zoals de BTW-aangiftes en ICP Opgave vanuit een klantenadministratie doorzetten naar de Reeleezee Accountancy Portal. Dit geldt nu ook voor BTW-suppleties.


Rapporten

Verbetering:

Als u in de categorie ‘Financieel’ het rapport ‘Balans met meerdere jaren’ opvraagt staat nu standaard de instelling ‘Toon cumulatieve bedragen’ aan. Dit is gedaan om verwarring te voorkomen.