Release Notes Reeleezee Mobile – verbeteringen

Geplaatst op Geplaatst in Blog, Mobile, Release notes

Wij willen iedereen die ons feedback over Reeleezee Mobile heeft gegeven, hartelijk bedanken. Er worden wekelijks updates van Reeleezee Mobile doorgevoerd om deze feedback waar mogelijk snel te verwerken. Wij sturen u altijd een persoonlijke reactie op doorgegeven feedback. Hieronder een korte beschrijving van de belangrijkste verbeteringen die de vorige weken zijn toegevoegd in Reeleezee Mobile.

Wij willen iedereen die ons feedback over Reeleezee Mobile heeft gegeven hartelijk bedanken. Er worden wekelijks updates van Reeleezee Mobile doorgevoerd om deze feedback waar mogelijk snel te verwerken. Wij sturen u altijd een persoonlijke reactie op doorgegeven feedback. Hieronder een korte beschrijving van de belangrijkste verbeteringen die de vorige weken zijn toegevoegd in Reeleezee Mobile.

Tip: Reeleezee Mobile bookmarken in browser of op homescreen iOS

U kunt de loginpagina van Reeleezee Mobile bookmarken in uw browser, of in het thuisscherm van een iOS device zoals een iPad. Maak hiervoor gebruik van de url http://ma.reeleezee.nl. Deze verwijst altijd door naar de meest recente versie. Als u al een bladwijzer of bookmark heeft aangemaakt wilt u deze wellicht even controleren; het is mogelijk dat u daarmee inlogt op een inmiddels verouderde versie.

 

Reeleezee Mobile

[Verbetering]

In de map Inbox worden de bijlage en de bijbehorende boeking nu tegelijkertijd naast elkaar of onder elkaar weergegeven, zodat deze makkelijker vergeleken en gecontroleerd kunnen worden. In de volgende versie is het ook mogelijk om bijlagen bestaande uit meerdere pagina’s volledig weer te geven.

 

[Verbetering]

We hebben van verschillende klanten het commentaar gekregen dat het filteren van een lijst via de kolomkoppen weliswaar uitgebreide filteropties biedt, maar dat hiervoor wel een behoorlijk aantal kliks of handelingen nodig zijn. Daarom is er in alle lijsten een snelkeuze filter voor de meest relevante datumperiodes en statussen toegevoegd. De mogelijkheid om handmatig een datumrange in te voeren blijft bestaan.

release-notes-mobile011

[Verbetering]

De weergave van overzichten en lijsten op kleinere schermen, zoals bijv. het scherm van een iPhone, is verbeterd. Wij blijven de werking van Reeleezee Mobile op smartphones verder optimaliseren.

release-notes-mobile02

[Nieuw]

Er kwam veel feedback van klanten dat zij behoefte hadden aan een meer gevuld overzicht. Het was echter ook belangrijk dat er op tablets en smartphones genoeg ruimte is voor touch gebruik. De weergave van lijsten wordt daarom nu aangepast als u Reeleezee Mobile gebruikt met toetsenbord en muis, bijvoorbeeld op uw desktop PC. De regels in lijsten zijn in dat geval minder hoog, waardoor er meer informatie in beeld past. Het aanpassen van de regelhoogte gebeurt nu nog automatisch, maar in de volgende versie kunt u ook zelf schakelen tussen touch- of toetsenbord/muis bediening.

[Nieuw]

De nog missende overzichten voor betaal- en incasso bestanden zijn toegevoegd in de map Kas & Bank > Betalen & Incasseren. Hier kunnen alle boekingen die voor betaling of incasso in aanmerking komen worden geraadpleegd. Het is nog niet mogelijk om een betaal- of incasso-opdracht aan te maken vanuit dit overzicht; deze functionaliteit volgt in een volgende update.