Release notes versie 28a1

Geplaatst op Geplaatst in Release notes

Factuur: van offerte naar verkoopfactuur

Nieuw: Het is nu mogelijk om een factuur op basis van een offerte te maken. In een offerte kan door middel van de optie-knop een concept factuur gemaakt worden met de gegevens van de offerte.

offerte_factuur_button

offerte_factuur_popup

Na het uitvoeren van de actie wordt de concept factuur direct geopend.


Inbox: verwijderen van documenten

Nieuw: In de boeking bij een scan is een button toegevoegd om de boeking samen met de scan te verwijderen.

scan_button_delete


Bankboekingen: batchboeking voor meerdere bankmutaties

Nieuw: Vanaf versie 28 is het mogelijk om een batchboeking te maken voor meerdere mutatieregels in de bank. Hiermee kunt u meerdere bankregels tegelijk boeken. U kunt dit doen door de bankregels te selecteren en door middel van de optie-knop in de rechterbovenhoek de optie ‘Batch boeking’ te gebruiken.

bank_batchboeking_overzicht

Hierna kunt u de relatie, boekingsrubriek, btw-tarief en omschrijving selecteren of invoeren die verwerkt wordt in de boekingen.

batchboeking_popup


Relaties: Toevoegen/bewerken van bankrekeningnummer

Nieuw: In de relatiekaarten van klanten, leveranciers en medewerkers is het nu mogelijk om bankrekeningnummers toe te voegen of te bewerken. Dit is mogelijk in het tabblad ‘Bankrekeningen’ van de relatiekaart.

relaties_bankrekening


Algemeen: Helpdesk toegang geven tot administratie

Nieuw: het is vanaf versie 28 mogelijk om vanuit Reeleezee Mobile de Helpdeskmedewerkers van Reeleezee toegang te geven of toegang te ontzeggen tot uw administratie. Dit kunt u doen vanuit de map Instellingen > Help > Helpdesk.

algemeen_toegang_helpdesk