Release notes versie 44

Geplaatst op Geplaatst in Blog

Algemeen

Verbetering:

Het gedrag in een selector in een boeking werkte niet optimaal als een zoekterm werd ingetypt en daarna meteen weer verwijderd. Dit kon tot gevolg hebben dat een aantal boekingsrubrieken niet meer vindbaar was. Dit is aangepast.

Verbetering:

In administraties met heel veel gegevens, bijvoorbeeld enkele duizenden klanten en leveranciers, is een performance verbetering doorgevoerd. Door o.a. het laden van de gegevens in kleinere delen te doen hoeft u nit meer te wachten voordat u verder kunt werken.


Accountant

Nieuw:

Template administraties worden nu ook weergegeven in de map Accountant >Administraties > Beheer. Het is ook mogelijk om hier nieuwe template administraties aan te maken of aan te passen.

Verbetering:

Er is een zoekfunctie in de map Accountant > Beheer toegevoegd, zodat een klanten administratie of administratietemplate eenvoudig te vinden is.


Inkomsten

Nieuw:

Bij het aanpassen van een factuurlayout is het nu mogelijk om de onderdelen op een factuur te verplaatsen met drag & drop; elk onderdeel kan met de muis worden vastgepakt, verplaatst en losgelaten. Voorheen kon de positie van een onderdeel alleen worden aangepast door de X-en Y-coördinaat te wijzigen.

Nieuw:

Het is nu mogelijk om een achtergrondafbeelding toe te voegen aan een layout. De gekozen afbeelding ligt ‘achter’ de andere onderdelen op de factuur. Met een slider kan de mate van transparantie worden bepaald.


Kas en Bank

Nieuw:

In de map Kas & Bank > Overzichten > Verzonden bestanden kan een bestand nu worden verwijderd, opnieuw worden gedownload, of opnieuw naar de bank verstuurd worden in het geval van een koppeling met Rabobank en/of ING.

Nieuw:

In de map Kas & Bank > Overzichten > Bank imports kan een geïmporteerd bestand nu in zijn geheel worden verwijderd, of opnieuw worden geïmporteerd.


Inbox

Verbetering:

Er zijn 65 nieuwe leveranciers toegevoegd aan Autocollect. Het is nu ook mogelijk om automatisch online facturen op te halen van de onderstaande leveranciers:

12connect
Antagonist
Auto Lease Company
Autolease Twente
Bereik.io
Betapress
Bobmail
Bol.com Verkoopaccount
Bouwmaat
BP Plus
BudgetPhone
Campaign Monitor
DataFeedWatch
DHL MyBill
Dropbox
Drukwerk max
Drukzo
Energiewacht
Evoswitch
Exonet
Futurumshop
Gefelicitaart
Gistron
Gliffy
Greenchoice
Indeed
Intercom
Interned services
Kantoorartikelen.nl
Klarna
Liander
Linode
Main Energie
Mantel
Mijn Hosting Partner
MijnDomeinReseller
MKB Afval
MX Toolbox
MyShipper
Neostrada
OrderBuddy
Oxxio
Mobileparts.shop (voorheen Partservicemobile.eu)
Physitrack
Pingdom
Please
Proxybonanza.com
Searchdog
Sendcloud
Serpbook
SiteGround
Starthosting
Subconet
Tankpas
Tehava
TiemLiner
T-mobile thuis
Twindis
Van Mossel Leasing
Vitens
VPS Hosting
Wework
Xel
Xolphin
Yotpo
Your-webhost

Verbetering:

De performance van het Inbox overzicht is verbeterd. Het overzicht wordt nu altijd snel geladen, onafhankelijk van het aantal documenten dat in de Inbox staat.


Relaties

Verbetering:

De taalkeuze van een medewerker is verplaatst van het tabblad ‘Toegang’ naar het tabblad ‘Instellingen’.

Verbetering:

Als er bij een medewerker een vestiging is ingevuld dat is dat nu ook zichtbaar op het tabblad ‘Samenvatting’ op de medewerkerskaart.


Product

Nieuw:

De voorraad module is nu ook helemaal in Reeleezee Mobile te gebruiken. De nog ontbrekende overzichten ‘Voorraad telling’ en ‘Voorraad correcties’ zijn toegevoegd.

In de map Producten > Producten > Voorraad telling worden alle voorraad producten weergegeven. Hier kan de productkaart worden geopend, om bijv. de prijzen te wijzigen, en kan een nieuw aantal worden ingevoerd als de producten zijn geteld.

Als het aantal wordt aangepast heeft dit een voorraadcorrectie tot gevolg. Deze worden apart weergegeven in de map Producten > Producten > Voorraad correcties. Hier wordt van elke correctie het resultaat in telling en de waarde van de voorraad weergegeven.


Belastingen

Verbetering:

Een aantal rubrieken op de btw-aangifte zijn nu handmatig aan te passen:

  • in rubriek 1 d kan het Privé-gebruik worden ingevuld
  • in rubriek 3c kan het saldo aan afstandsverkopen binnen de EU worden ingevuld, en
  • in rubriek 5d kan de vermindering aan af te dragen btw volgende de kleine ondernemersregeling worden ingevuld.

Verbetering:

Rubrieken die niet van toepassing zijn worden niet meer getoond in de btw-aangifte


Cashr

Fix:

Het kon voorkomen dat het kassa-filter in het overzicht verkeerde informatie weergaf. Dit is opgelost.


Uren

Nieuw:

In de map Uren > Beheer ‘Tijd & Kosten’ kunnen in het eerste overzicht nu meerdere regels geselecteerd worden om door te zetten naar een urenspecificatie. Omdat dit overzicht al de mogelijkheid had om op maand te filteren kan je nu eenvoudig de uren per maand doorzetten naar een urenspecificatie.

Nieuw:

Het is nu mogelijk om ingevoerde uren te verwijderen in de map Uren >Beheer tijd & kosten, verwijderen van urenregel is nu mogelijk.

Verbetering:

Het overzicht ‘Beheer tijd & kosten’ wordt nu veel sneller geladen in grote administraties.