Dit jaar bestaan wij 15 jaar! Kom langs op 2 november.

15 jaar Romkema online administratie

Dit jaar bestaan wij 15 jaar! Daarom organiseren wij een open huis op 2 november 2019 en laten u zien welke ontwikkelingen ons bedrijf heeft doorgemaakt en gaan wij u de nieuwste software presenteren.

Wij zijn uw partner in ondernemen op het gebied van slim boekhouden. Altijd inzicht in de boekhouding van uw bedrijf. Op deze dag laten we u zien hoe u op eenvoudige wijze slim kunt boekhouden. Uw administratie is 100% gedigitaliseerd bij ons, op een simpele manier zijn alle facturen met één klik op de knop weer te zien op uw scherm. Nooit meer zoeken naar zoekgeraakte facturen, alles meteen bij de hand.

De Reeleezee software app is de nieuwste aanwinst, u kunt onderweg factureren en u hebt altijd uw boekhouding bij u, zowel op de telefoon als op uw i-pad of tablet. Graag laten wij u alle mogelijkheden zien.

Samen zorgen we voor uw boekhouding en adviseren wij u op momenten dat het nodig is. We verzorgen al uw fiscale aangiften van btw-aangifte tot aan inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting. Sinds kort verwerken we al onze winstaangiften en belastingaangiften in een handige portal omgeving, waarbij u uw aangiften met een elektronische handtekening snel en efficiënt kunt accorderen. Dit alles in een gecertificeerde omgeving met het zeker online keurmerk.

Bent u toe aan een nieuwe boekhouder die met zijn tijd meegaat en werkt met de meest moderne en geavanceerde technieken? U goed adviseert en uw fiscale aangiften in een handige portal omgeving verwerkt? Bent u starter of vraagt u zich af wat er komt kijken bij een professionele boekhouding?

Kom dan langs op zaterdag 2 november van 10.00 tot 15.00 uur op de Lijnbaan 39 te Lemmer. U kunt zich aanmelden op onze website www.romkemaonline.nl