Scan je bonnen direct naar Reeleezee

Scan2 Reeleezee is een kleine en slimme mobiele scanner app. Maak een foto van je factuur of aankoopbon, druk op 'gebruik' en klaar! Scan2 Reeleezee is een tijdbesparende aanvulling op je Reeleezee administratiepakket. Download de app, voer jouw gegevens in en ga direct aan de slag. Makkelijker kan niet!

Let op: recentelijk is er een update geweest naar versie 1.3. U wordt dringend verzocht deze update uit te voeren, Dit kunt u doen door de laatste versie van de app te downloaden in de App Store of Play Store, en te installeren op uw mobiele device!

Download App van de App Store Download App van Google Play

Het gemak heb je al op zak

Met de Scan2 Reeleezee app kun je al je bonnen en facturen scannen. We willen het iedereen mogelijk maken de app te gebruiken, hij is daarom geschikt voor de iPhone en Android. De app zet de scan om in een PDF en verstuurd deze via een beveiligde verbinding naar je Reeleezee factureninbox. Log vervolgens in op je Reeleezee account en de gescande bonnen en facturen staan klaar om ingeboekt te worden. Geen verbinding? Scan2 Reeleezee slaat je scans op tot je weer verbinding hebt en verzend deze dan alsnog.

  • Snel en eenvoudig je bonnen en facturen scannen
  • Ondersteund automatisch inboeken **
  • Werkt ook offline
  • Herinnering indien er nog 'te verzenden' bonnen en facturen in de app staan
  • Nieuwe functies staan al in de planning!
  • Verstuur je bestanden met een veilige verbinding

Al 16246 scans verwerkt.

Vele tevreden gebruikers gingen je voor. Start vandaag nog, het is gratis!
Aanbevolen door Reeleezee®.

Vertel het ons

Heb je feedback, een suggestie of een andere melding neem dan gerust contact met ons op.