Reeleezee Video's

Bekijk de video's
Met Reeleezee beginnen is helemaal niet moeilijk! Onderstaande video's helpen u in elk geval een handje op weg..
Lees de extra informatie door
Duik iets dieper in de materie, door de begeleidende link te selecteren. Hier vindt u alles wat u moet weten omtrent het betreffende onderwerp.
Probeer Reeleezee uit
Klik op de button hieronder om Reeleezee aan te vragen

PROBEER NU!

Rapporten exporteren in Excel en PDF

Reeleezee kent vele vooringestelde rapportages waarbij u met een druk op de knop alle gewenste details kunt exporteren in Excel en PDF. Wij laten u zien hoe!

Eerste keer inloggen

Deze instructievideo laat stap voor stap zien hoe u te werk gaat als u de eerste keer inlogt. Na het inloggen kunt u direct uw wachtwoord aanpassen en uw bedrijfsgegevens aanvullen met uw logo en andere essentiële gegevens, zoals het KvK- en btw-nummer. U kunt ook meteen bepalen welke factuurstijl u wilt gebruiken.

Klanten toevoegen in uw administratie

In deze instructievideo laten we zien hoe u eenvoudig klanten en andere relaties toevoegt in Reeleezee Administratie.

Eenvoudig facturen maken met Reeleezee

In deze video leggen we u stap voor stap uit hoe u een factuur kunt maken met Reeleezee. U ziet hoe u de gegevens invult op uw facturen, facturen inboekt in uw administratie en hoe u de facturen kunt afdrukken en versturen.

Taalinstellingen

Wij laten in deze instructievideo zien welke taalinstellingen in Reeleezee mogelijk zijn.

Upgraden & downgraden

Met Reeleezee kunt u per maand uw abonnement aanpassen naar uw behoefte. In deze instructievideo laten we zien hoe je met Reeleezee gemakkelijk zelf je boekhoudpakket kunt up- en downgraden.

Werken met meerdere vensters

In deze instructievideo wordt gekeken naar de rijke interface van Reeleezee en het werken met meerdere vensters naast elkaar. Hierbij kijken we naar het intuitieve gebruik van het 'vast-pinnen' van alle vensters in Reeleezee.

ABN AMRO boekhoudkoppeling activeren

Al uw banktransacties automatisch verwerkt in uw boekhouding? Dat kan met de boekhoudkoppeling van ABN AMRO en Reeleezee. In deze video leggen wij uit hoe u de ABN AMRO boekhoudkoppeling kunt aanvragen en activeren.

Eenvoudig online boekhouden in 7 minuten

Online boekhouden met Reeleezee is vanaf het begin eenvoudig. Deze video helpt u op weg om met boekhouden te beginnen. Ontdek hoe Reeleezee u veel werk, waaronder de BTW-aangifte, uit handen neemt.

CashrCard promocode invoeren

Deze instructievideo laat u zien hoe u op makkelijke wijze de CashrCard promocode in Reeleezee kunt invoeren.

Productgroepen maken en producten toevoegen

Reeleezee instructievideo: Eenvoudig productgroepen aanmaken en producten toevoegen in het online boekhoudprogramma.

Producten Invoeren met importsheet

In deze video gaan we in op de vraag: Hoe voer je meerdere producten tegelijkertijd in vanuit een Microsoft Excel-importsheet?

Rabobank boekhoudkoppeling activeren

Al uw banktransacties automatisch verwerkt in uw boekhouding? Dat kan met de boekhoudkoppeling van Rabobank en Reeleezee. In deze video leggen wij uit hoe u de Rabobank boekhoudkoppeling kunt aanvragen en activeren. Met de boekhoudkoppeling worden al uw bij- en afschrijvingen automatisch in uw boekhouding verwerkt. Ook kunt u vanuit Reeleezee betaal- en incasso-opdrachten naar Rabobank verzenden.

Bij- en afschrijvingen van uw bank importeren naar Reeleezee

Bij- en afschrijvingen van uw bankrekening kunt u eenvoudig in Reeleezee importeren. In deze video wordt dit aan de hand van screenshots uitgelegd.

Uitgaven verwerken met de boekingsbon

In deze instructievideo ziet u hoe u eenvoudig uw uitgaven verwerkt in de map "Uitgaven" met behulp van de boekingsbon. Deze is aan te passen naar uw wensen en werkwijze voor snelle en prettige verwerking van al uw bonnen.

Uitgaven verwerken - Scannen en uploaden

In deze instructievideo ziet u hoe u uw uitgavebonnen en -facturen kunt uploaden en scannen en vrijwel automatisch en correct uw boekhouding bijhoudt.

Toelichting betaling van een factuur

In deze instructievideo laten we zien hoe u per betaalwijze de toelichting op de factuur aanpast. Hiermee is het mogelijk per betaalwijze automatisch de betaaltermijn van de factuur en een persoonlijke tekst op te geven.