Als startende ondernemer matsen we je!

Grip op je business begint met het sturen van je eerste factuur

Gaan doen wat je echt leuk vindt, zelf profiteren van hard werken en jezelf blijven uitdagen. Daarom ben je voor jezelf begonnen. Wij helpen je daarbij en maken het echt makkelijk voor je: met het versturen van offertes en facturen en je boekhouding. Online, maar ook met de handige, nieuwe mobiele Reeleezee App!

Probeer 30 dagen gratis
Alessandro Roscioli BiciCare

Welkom startende ondernemer! Of je nu ZZP’er of MKB’er bent.

Wij ontzorgen je graag, zodat dat jij je kunt richten op je business

1. Kies je abonnement

Makkelijk zelf doen

Je administratie is een tijdrovende klus die secuur moet worden uitgevoerd. Uiteindelijk is het een cruciaal onderdeel van het ondernemen. Om precies te zijn: je inkomsten en de belasting die je daarover moet betalen. Ieder zijn vak, en dat van het online boekhouden is het onze. Als je het fijn vindt, kan je accountant ook met Reeleezee werken om je te ondersteunen. Of je doet alles zelf met onze support.

2. Stuur je eerste factuur

Van offerte tot complete administratie

Wil je offertes maken, facturen sturen, uren schrijven en je boekhouding doen? Dit alles kan onbeperkt als starter bij Reeleezee. Of je nu een winkel hebt, uren schrijft als consultant of zelfstandig in de bouw of zorg werkt. Met onze support maken we jouw financiële huishouding echt makkelijk. Bepaal zelf hoe jij je boekhouding wilt doen met het abonnement dat bij je past en ervaar elke dag de vrijheid van ondernemen.

3. Alles in één overzicht

Start met de App

Waar je ook bent: bij een klant, thuis of onderweg, je wilt overzicht van je financiën, zowel online als via de app. Met de mobiele Reeleezee App registreer je uitgaven snel en eenvoudig en stuur je facturen in een handomdraai. Fysieke bonnetjes, papier, pen en rekenmachine of een Excel spreadsheet behoren nu echt tot het verleden. Scan en bewaar je bonnetjes en facturen veilig online en vraag ze op wanneer jij wilt. Hierdoor heb je op elk moment het totale overzicht van je financiële situatie.

Meer over de App

Als je het fijn vindt, kan je accountant ook met Reeleezee werken om je te ondersteunen.

Zelf bepalen hoe jij je boekhouding wilt doen

Zodat je vrijheid van ondernemen elke dag ervaart

Factureren in een handomdraai
Je factuur staat direct in je boekhouding

Wij zorgen ervoor dat alles wat er van de Belastingdienst op je facturen moet staan, er ook standaard op staat. Hoe je factuur eruit komt te zien mag je helemaal zelf modelleren: dat gaat makkelijker en werkt beter dan dat je zelf in Excel alles moet inrichten. En dan wordt deze factuur ook nog eens direct volledig geïntegreerd in je boekhouding. Stuur vandaag nog je eerste factuur met Reeleezee.

Scan & Herken
Je raakt geen bonnen meer kwijt

Met de Scan2Reeleezee app digitaliseer je eenvoudig alle losse bonnetjes die je hebt. De app is gelinkt aan jouw persoonlijke boekhouding, waardoor je bonnetjes direct in Reeleezee verschijnen. Daar hebben we al bijna de hele bon gelezen en een boekingsvoorstel voor je gemaakt. Jij hoeft deze alleen nog maar te checken en goed te keuren. Nemen wij ‘m alvast voor je mee in de btw-aangifte.

AutoCollect
Automatisch ophalen van maandelijks terugkerende rekeningen

Met deze innovatie worden maandelijks terugkerende rekeningen, zoals bijvoorbeeld je energierekening en telefoonrekening, automatisch opgehaald en in je administratie geplaatst. Dit scheelt tijd – en dus kosten. Dus kom maar op met die rekeningen!

Partner van de Belastingdienst
Betrouwbaar en veilig aangifte doen vanuit Reeleezee

Wij zijn vertrouwd partner van de Belastingdienst. Daarom mag jij je btw-aangifte direct versturen en betalen vanuit Reeleezee. Uiteraard zijn wij aangesloten bij het keurmerk Zeker Online en ben jij ervan verzekerd dat je gegevens veilig door ons worden opgeslagen in de cloud.

Team Start

Helpt ondernemers verder

Wil je meer weten over de mogelijkheden van Starter bij Reeleezee? Neem dan gewoon even contact met ons op. Wij staan voor je klaar en beantwoorden je vragen graag.

Veelgestelde vragen

Waarom een speciale prijs voor starters?

Als startende ondernemer maak je al genoeg kosten. We bieden je een compleet online boekhoudprogramma met 50% korting voor de duur van één jaar. Zo houd jij je kosten laag en kun je zorgeloos met een volwaardige boekhouding aan de slag.

Voor welke abonnementen geldt het startersvoordeel van 50%?

Het startersvoordeel van 50% geldt alleen voor Onderweg+, Slim Boekhouden en Slim Boekhouden+. We geloven dat de prijs van Onderweg al aantrekkelijk genoeg is voor jou als starter.

Wanneer kom ik in aanmerking voor het startersvoordeel?

Als je op het moment dat je met ons in zee gaat niet langer dan 12 maanden staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.

Is een KvK-nummer verplicht?

Om te beginnen met Reeleezee is een KvK-nummer niet verplicht. Wil je echter gebruik maken van je administratie en het leukste gedeelte: het versturen van facturen, dan heb je wel een KvK-nummer nodig.

Wat gebeurt er met het abonnement na één jaar?

Na het eerste jaar blijft je abonnement actief en kun je facturen blijven versturen, bonnen inscannen en je administratie up-to-date houden. Het enige dat verandert is de prijs: voor Slim boekhouden betaal je na het eerste jaar € 30,- en voor Slim boekhouden+ € 60,-.

Zijn er voordelen voor niet-starters?

Maar natuurlijk, dan ben je ook van harte welkom bij Reeleezee. Voor alle nieuwe klanten hebben we een aantrekkelijke introductiekorting voor het eerste jaar. Kijk op de prijzen-pagina welk abonnement het beste bij je past. Anders kan je altijd bellen met ons Team Ondernemers op 0346-258086. We adviseren je graag!

Kunnen we je verder helpen?

Spreek je liever een expert?