Waarom kiezen
starters voor Reeleezee?

Wil je offertes maken, facturen sturen, uren schrijven en je boekhouding doen? Dit alles kan onbeperkt als starter bij Reeleezee.

De Starter module is speciaal in het leven geroepen om jou te ontzorgen. Als je het fijn vindt kan je accountant ook met Reeleezee werken om je te ondersteunen.

Reeleezee - Starter Prijzen
Reeleezee - Starter Prijzen

Reeleezee voor starters
Met Reeeleezee kun je offertes maken, facturen sturen, uren schrijven en je boekhouding doen. Met de handige Scan2Reeleezee app kan je ook nog eens alle lunch- en tankbonnetjes makkelijk verwerken in de administratie. We werken de btw-aangifte automatisch voor je bij en je kan direct met iDEAL betalen.

En wat nu als je bedrijf hard groeit? De boekhouding groeit met je mee.
Heb je nog vragen, of vind je het fijn als een van onze medewerkers je vrijblijvend door Reeleezee heen loodst? Chat dan eens met ons.

Factureren in een handomdraai

Wij zorgen ervoor dat alles wat er van de Belastingdienst op je facturen moet staan, er standaard op staat. Hoe je factuur eruit komt te zien mag je helemaal zelf modelleren: beter dan dat je zelf in Excel alles moet inrichten. En dan wordt deze factuur ook nog eens direct volledig geïntegreerd in je boekhouding. Stuur vandaag nog je eerste factuur met Reeleezee.

Ontdek Facturen meer-info-pijl-blauw

Voor ZZP - Inbox, Scannen

Scan & Boek

Met de Scan2Reeleezee app digitaliseer je eenvoudig alle losse bonnetjes die je hebt. De app is gelinkt aan jouw persoonlijke boekhouding, waardoor je bonnetjes direct in Reeleezee verschijnen. Daar hebben we al bijna de hele bon gelezen en een boekingsvoorstel voor je gemaakt. Jij hoeft deze alleen nog maar te checken en goed te keuren. Nemen wij ‘m alvast voor je mee in de btw-aangifte!

Ontdek Scan & Boek meer-info-pijl-blauw

AutoCollect

Als Starter heb je de mogelijkheid AutoCollect te gebruiken. Met deze innovatie worden maandelijks terugkerende rekeningen, zoals bijvoorbeeld je energierekening, automatisch opgehaald en in je administratie geplaatst. Dit scheelt tijd – en dus kosten. In de Starter module kan je standaard gebruikmaken van 5 AutoCollect facturen per maand!

Ontdek AutoCollect meer-info-pijl-blauw

Voor ZZP - Inbox, Scannen

Partner van de Belastingdienst

Wij zijn vertrouwd partner van de Belastingdienst. Daarom mag jij je btw-aangifte direct versturen en betalen vanuit Reeleezee. Omdat wij zijn aangesloten bij het keurmerk Zeker-Online, ben je verzekerd dat je gegevens veilig door ons worden opgeslagen in de Cloud.

Keurmerk Zeker-Online meer-info-pijl-blauw

Team Start met Reeleezee

Wij helpen je graag met starten: Team Start met Reeleezee helpt je graag met de opmaak van je eerste facturen, of bijvoorbeeld het invoeren van je eerste kosten. Ook kan je diverse webinars bij ons volgen: alles voor een goede start met Reeleezee.

Volg een webinar meer-info-pijl-blauw

Voor ZZP - Inbox, Scannen

Dashboard en rapportages

Op de achtergrond houden wij rapportages voor je bij, die ook direct in je administratie te zien zijn. Die kan je op elk moment opvragen. Wil je dat je cijfers nog beter worden geïnterpreteerd of dat je boekhouder of accountant je helpt met de administratie? Ook dat kan eenvoudig met Reeleezee. Wil je weten wie je allemaal zijn voorgegaan? Kijk dan eens naar wat onze ambassadeurs over Reeleezee zeggen.

Onze ambassadeurs meer-info-pijl-blauw

Maak gebruik van Reeleezee voor Starters

De voorwaarden om mee te doen zijn dat jij je niet langer dan 12 maanden geleden hebt ingeschreven bij de KvK en zzp’er bent. Vervolgens mag je na aanmelding 12 maanden lang, voor slechts € 14,95 per maand gebruik maken van de Starter module.

Veelgestelde vragen

Waarom een aparte module voor starters?

Als startende ZZP’er maak je al genoeg kosten. We bieden je een compleet online boekhoudprogramma voor een scherpe prijs van € 14,95. Zo houd jij je kosten laag en kun je zorgeloos met een volwaardige boekhouding aan de slag.

Wanneer kom ik in aanmerking voor de Starter module?

Als je op het moment dat je met ons in zee gaat niet langer dan 12 maanden staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel èn als je ZZP’er met een eenmanszaak bent.

En wat als ik nu een startende MKB’er ben?

Dan geldt helaas de Starter module niet voor jou.

Is een KvK-nummer verplicht?

Om te beginnen met de Starter module is een KvK-nummer verplicht. Je kunt Reeleezee uitproberen door een gratis proefabonnement aan te maken. Daarvoor heb je geen KvK-nummer nodig.

Kan ik de Starter module ook gratis proberen?

Nee, de Starter module is een betaalde module met ruime mogelijkheden. Je kunt wel beginnen met een gratis module, maar met een maximaal aantal van drie boekingen, - scans en - verkoopfacturen. Als je dan blij bent met wat je ziet en hoe het werkt, kun jij je altijd nog aanmelden voor de Starter module, en met een schone lei echt aan de slag gaan.

Welke functionaliteiten zijn beschikbaar in de Starter module?

Je kunt onbeperkt gebruik maken van de standaard modules van Reeleezee:

Factuur: verkoopfacturen, offertes, betalingsherinneringen, lay-outs.
Administratie: in- en verkoopboekingen, scans en AutoCollect, bankkoppelingen, BTW-aangifte, rapporten
Uren: time sheets, urenspecificaties omzetten naar facturen.

Daarnaast kun je ook gebruik maken van onze start@reeleezee service en onze support afdeling. Bel ons op 0346-258086 en we geven je graag uitleg!

Kan ik de Starter module verder uitbreiden?

Ja dat kan. Als je bijvoorbeeld meer dan vijf AutoCollect facturen per maand nodig hebt, kun je deze per stuk afrekenen of een grotere bundel nemen.

Je kan ook andere add-on’s toevoegen zoals budgetten, voorraden, periodieke facturen of vaste activa. De upgrade is per direct actief. Voor de add-on’s gelden de reguliere prijzen.

Wat gebeurt er met het abonnement na 1 jaar?

Na het eerste jaar maken we een passend voorstel op maat voor jou, gebaseerd op jouw verbruik van de afgelopen 12 maanden.

Kan ik het abonnement tussentijds stopzetten?

Bij een regulier abonnement kun je tijdelijk downgraden naar Stand-by. Bij de Starter module heb je deze mogelijkheid niet. Na het eerste jaar, als je gebruik gaat maken van een regulier abonnement, wordt die optie ook voor jou beschikbaar.

Als je wil stoppen heb je twee opties:

In de Archive module bewaren we al je gegevens. Je voldoet daarmee aan de bewaarplicht van de Belastingdienst voor slechts € 2,95 per maand.

Je kunt ook helemaal stoppen. Tot 30 dagen na het formeel beëindigen van je abonnement kun je een (audit)file downloaden. Hierin staat de informatie van jouw administratie

Wat nu als je je hebt ingeschreven en je blijkt geen starter te zijn?

Dan ben je uiteraard ook welkom bij Reeleezee. Je krijgt dan een voorstel voor de module die bij jouw bedrijf past. Je kunt dus gewoon gebruik blijven maken van Reeleezee, maar dan voor andere prijzen.