Reeleezee Café

Iedereen is welkom.

Welkom bij het Reeleezee Café! Dé ontmoetingsplek voor bestaande en nieuwe gebruikers van Reeleezee. Wij nodigen je graag uit om langs te komen, op ons kantoor in Breukelen.

Het Reeleezee Café geeft je de mogelijkheid om in een informele sfeer en op een toegankelijke manier meer inzicht in je administratie te krijgen. Heb je behoefte aan algemene uitleg over het gebruik van Reeleezee of heb je misschien specifieke vragen over bepaalde functionaliteiten? Stel je vragen gerust aan een van de aanwezige Reeleezee experts.

Hoe ziet zo’n middag of avond eruit?
Je krijgt allereerst een heerlijke kop koffie of thee en daarna starten we met een korte presentatie over de basisfunctionaliteiten van Reeleezee Mobile Accounting en wat de voordelen daarvan zijn voor jouw onderneming. Er is ruimschoots gelegenheid om individuele vragen te stellen aan de support- en consultingmedewerkers die op dat moment aanwezig zijn.

Wil je uiteindelijk graag een vervolgafspraak maken? Dat kan natuurlijk ook!

Je bent van harte welkom.

Vul het formulier hiernaast in om te laten weten op welke dag je langs wilt komen.
Wegens Corona zijn de fysieke bijeenkomsten helaas geannuleerd. We helpen je nog steeds heel graag telefonisch of met een videoverbinding.

Schrijf je in


Kunnen we je verder helpen?

Spreek je liever een expert?