Urenregistratie

Steeds meer functionaliteit in boekhoud app

Overal je administratie kunnen doen: het is een van de meest cruciale uitgangspunten van online boekhouden. Dankzij online boekhouden kun je niet alleen makkelijker samenwerken met je accountant of boekhouder, je kunt ook vanaf elke denkbare plek je administratie inzien, bijwerken en aanvullen. Met een boekhouding app profiteer je nog meer van dat gemak. Ga maar na: vanaf je mobiel betekent echt ‘overal boekhouden’.

Alle pakketten vergelijken

Maak kennis met onze experts

Henk Cappon Helpt ondernemers verder Stuur e-mail

Meer tijd, minder fouten

Want met name de kleine taken doe je met zo’n app letterlijk even tussen de bedrijven door: bonnen scannen, facturen versturen en je uren registreren. En daarin zit ‘em echt de winst. Want het zijn juist die kleine dingen die van de administratie zo’n tijdrovende taak maken. Bonnetjes die je kwijtraakt, dat visitekaartje met naam en adres van die nieuwe klant dat je nergens meer kunt vinden en de notities met alle gewerkte uren. Volop functionaliteit in online boekhoudprogramma’s resulteert in tijdwinst en foutenreductie. Bonnetjes zet je bijvoorbeeld direct in je administratie met Scan&Herken. Bankkoppelingen zorgen voor een actueel overzicht van niet-betaalde facturen, reminders stuur je met één druk op de knop. En gewerkte uren noteer je direct in de urenregistratie.

Reeleezee App – nu mét urenregistratie

Juist met die laatste functie – urenregistratie – wordt de in 2019 gelanceerde Reeleezee App uitgebreid. De meest gewilde functionaliteit uit het online boekhoudprogramma vindt stap voor stap ook zijn weg naar de mobiele versie ervan.

Wat kun je allemaal met de urenregistratie in de Reeleezee App?

Projecturen bijhouden: per medewerker, per dagUrencriterium bijhoudenOnderscheid maken tussen declarabele en niet-declarabele urenWeekoverzicht maken
Start 30 dagen gratis

Medewerkers toegang geven

Ondernemers met personeel kunnen medewerkers die hun uren moeten bijhouden de speciale rol geven van tijdschrijver in de Reeleezee App. Dat houdt in dat zij de boekhoud app op hun smartphone of tablet kunnen installeren en een persoonlijke inlogcode krijgen. Zo kunnen ze direct in de administratie van de onderneming hun eigen tijd bijhouden. Uiteraard zonder dat ze toegang hebben tot de rest van de administratie.

Koppeling met producten en tarieven

De urenregistratie is gekoppeld aan de producten in je boekhouding. Het is dus niet nodig om al je producten nog eens apart in te voeren. Dat geldt ook voor de tarieven. Je kunt je administratie dus per product, per uur, per project, per klant helemaal finetunen en afstemmen op je eigen situatie. Je zou zelfs voor een specifiek project een budget of een planning instellen. Terwijl je aan het project werkt kun je monitoren of je het budget of de urennorm niet overschrijdt.

De urenregistratie is volledig geïntegreerd met het online boekhoudprogramma van Reeleezee – net als de Reeleezee App trouwens. Het zit gewoon standaard in het pakket. De functionaliteit is geen aparte module of een speciale app waarvoor je extra moet betalen.

Start 30 dagen gratis

Kunnen we je verder helpen?

Vergelijk onze pakketten

Benieuwd naar alle functies van Reeleezee? Vergelijk snel en simpel alle mogelijkheden.

Bekijk hier de pakketten

Kunnen we je verder helpen?

Spreek je liever een expert?