Waarom Reeleezee?

Reeleezee is een volwaardig en compleet online boekhoudpakket voor ZZP en MKB.

Inbox / Scan&Boek

Elke Reeleezee administratie beschikt standaard over Inbox. Dit is dé centrale plaats in Reeleezee waarin gescande of elektronische in- en verkoopfacturen (UBL) worden verzameld en verwerkt.
Gescande facturen worden geautomatiseerd verwerkt met een geautomatiseerd Scan&Boek systeem. Facturen kan je naar de Inbox uploaden met de Scan2Reeleezee app of direct mailen naar het e-mailadres van je Reeleezee Inbox.

Lees meer

Automatische bankkoppelingen

Geautomatiseerd boekhouden begint bij het koppelen van je zakelijke rekening bij ABN AMRO, Rabobank, ING en Knab aan je Reeleezee administratie. Dat scheelt je veel werk én het is veel minder foutgevoelig. Dus nooit meer handmatig afschriftinformatie invoeren of bestanden down- en uploaden. Ook is je saldo- en afschriftinformatie altijd up-to-date. (Automatisch) afboeken van openstaande posten (afletteren) in no time én heel gemakkelijk!

Lees meer

Offerte

Vragen je opdrachtgevers eerst om een offerte? In de factuurmodule van Reeleezee kan je in een handomdraai offertes maken. Kies daarvoor uit de standaard factuursjablonen of ontwerp je eigen offertelay-out. Wordt je offerte goedgekeurd? Dan kan je ‘m met één druk op de knop als factuur verwerken in je administratie. Hierdoor krijgen al je documenten dezelfde fraaie en herkenbare uitstraling.

Reeleezee Factuur

Een uitgebreide functionaliteit voor het maken van professionele facturen. Kies een van de verschillende standaardstijlen of maak een factuur in je eigen huisstijl met de professionele lay-out-editor. Verzonden facturen worden automatisch verwerkt in je Reeleezee administratie. Je hebt dus altijd inzicht in je openstaande posten. Bovendien heb je standaard de functionaliteit voor het aanmaken en verzenden van betalingsherinneringen Heb je facturen die regelmatig terugkomen? Met Reeleezee kun je ook periodieke facturen versturen: maandelijks, per kwartaal of jaarlijks.

Lees meer

Reeleezee Koppelingen

Je boekhouding wordt pas echt geautomatiseerd als je webshop, kassa of branchepakket rechtstreeks is gekoppeld aan je administratie. Kijk bij Reeleezee Koppelingen of je softwareleverancier al is gekoppeld met Reeleezee. Is je software (nog) niet gekoppeld? Neem contact op met onze helpdesk of een van onze consultants. Ben je softwareontwikkelaar en wil je meer informatie? Neem dan contact op met een van onze consultants.

Samenwerken met de accountant

Hoeveel je ook zelf doet aan je boekhouding, het is waarschijnlijk dat je ook samenwerkt met een accountant of boekhouder. Nog een voordeel van boekhouden in de cloud: je werkt makkelijk online samen en deelt dezelfde gegevens. Jij bepaalt samen met je adviseur wie welke werkzaamheden uitvoert. Wil je veel zelf doen of juist veel uitbesteden? Werk je samen met een gecertificeerde partner van Reeleezee, dan ben je verzekerd van optimale ondersteuning door je adviseur.

Bekijk alle accountants

Geïntegreerde btw-aangifte

Met het geïntegreerde btw-systeem van Reeleezee wordt de toekomstige btw-aangifte direct bijgewerkt bij elke boeking. Dus nooit meer stress aan het eind van de maand of het kwartaal, nooit meer je aangifte overtikken op de website van de Belastingdienst. Met één druk op de knop verzend je de aangifte vanuit je boekhouding direct naar de Belastingdienst. In Reeleezee kan je zien of jouw aangifte door de Belastingdienst is ontvangen en geaccepteerd. Reeleezee houdt automatisch bij welke aangiftes je hebt gedaan en of je moet bijbetalen of geld terugkrijgt. Dat is makkelijk én overzichtelijk!

Lees meer

"Foutloos en snel"

AutoCollect

Steeds meer leveranciers zijn overgeschakeld naar elektronisch factureren. Verschillende van deze leveranciers e-mailen hun facturen niet langer, maar bieden de facturen aan in hun portalen waar je deze zelf moet downloaden. Dat betekent dat je er regelmatig zelf aan moet denken om de facturen te downloaden om de boekhouding compleet te maken. Een tijdrovende en foutgevoelige klus! Met AutoCollect van Reeleezee kan je vanuit je eigen administratie steeds meer leveranciers koppelen. Het koppelen van een leverancier is een eenmalig proces dat je vanuit je boekhouding uitvoert.

Lees meer

Met of zonder samenwerking met je accountant of boekhouder

Eenvoudig overstappen

Maak je al gebruik van een ander boekhoudprogramma en wil je overstappen? Dat kan eenvoudig snel en zonder extra kosten. Wij helpen je om real easy over te stappen.

Onze specialisten helpen je graag verder.

Help mij overstappen

Daarom kies je voor Reeleezee

  • Bespaar tijd en geld
  • Houd altijd het (financiële) overzicht
  • Makkelijker, (bijna) alles automatisch
  • Maak minder snel fouten dan in Excel
  • Doe het (grotendeels) zelf
  • Op kantoor, thuis of onderweg

Kunnen we je verder helpen?

Spreek je liever een expert?