Waarom Reeleezee?

Reeleezee is een volwaardig en compleet online boekhoudpakket voor ZZP en MKB.

Inbox / Scan&Boek

Elk Reeleezee administratie abonnement beschikt standaard over Inbox. Dit is dé centrale plaats in Reeleezee waarin gescande of elektronische in- en verkoopfacturen (UBL) worden verzameld en verwerkt.

Gescande facturen worden geautomatiseerd verwerkt met een geautomatiseerd Scan&Boek systeem. Facturen kunt u naar Inbox uploaden of direct mailen naar een door u zelf in te stellen emailadres.

visual-inbox-sb

Automatische bankkoppelingen

Geautomatiseerd boekhouden begint bij het koppelen van uw zakelijke rekening bij ABN AMRO, Rabobank, ING en Knab aan uw Reeleezee administratie. Dat is scheelt u veel werk èn het is veel minder foutgevoelig;

Dus nooit meer handmatig afschriftinformatie invoeren of bestanden down- en uploaden en is uw saldo- en afschriftinformatie altijd up-to-date en uw bankboek altijd volledig bijgegewerkt;

(Automatisch) afboeken van openstaande posten (afletteren) in no time èn heel gemakkelijk - als u dat wilt!

waarom-reeleezee-automatische-bankkoppelingen

Offerte

In iedere Factuur module kunt u professionele offertes opstellen voor producten en diensten, die u later kunt omzetten in facturen. Voor offertes zijn dezelfde layouts beschikbaar als voor facturen.

Hierdoor krijgen al uw documenten dezelfde fraaie en herkenbare uitstraling.

visual-offerte

Reeleezee Factuur

Uitgebreide functionaliteit voor het maken van professionele (verkoop-) facturen, incl verschillende standaard stijlen voorhanden, inclusief een professionele layout editor voor het maken van uw eigen factuurstijlen;

Facturen kunt u printen, emailen naar uw klant als PDF én UBL. U bent hiermee volledig gereed voor echt elektronisch factureren!

Facturen worden automatisch verwerkt in uw Reeleezee administratie. Altijd inzicht in uw openstaande posten;

Standaard functionaliteit voor het aanmaken en verzenden van betalingsherinneringen;

Factureren van abonnementen (periodiek factureren) als apart verkrijgbare module.

visual-factuur

Reeleezee Appcenter

Uw boekhouding wordt pas echt geautomatiseerd als uw webshop, uw kassa of uw branchepakket rechtstreeks is gekoppeld aan uw Reeleezee administratie;

Kijk in Reeleezee Appcenter of uw software al is gekoppeld met Reeleezee. Is uw software (nog) niet gekoppeld? Neem contact op met onze helpdesk of een van onze consultants.

Bent u software ontwikkelaar, en wilt u meer informatie? Neem dan contact op met een van onze consultants.

Reeleezee Appcenter

Samenwerken met de accountant

Hoeveel u ook zelf doet in uw boekhouding, het is waarschijnlijk dat u samenwerkt met een accountant of boekhouder. Nog een voordeel van boekhouden in de cloud: u werkt makkelijk online samen en deelt dezelfde gegevens;

U bepaalt samen met uw adviseur wie welke werkzaamheden uitvoert. Wilt u veel zelf doen of juist veel uitbesteden? Voor zzp'ers heeft Reeleezee het Basic abonnement en voor mkb'ers heeft Reeleezee keuze uit een Economy, Business en Premium abonnement.

Reeleezee biedt standaard functionaliteiten die het werk van accountants vereenvoudigen. Werkt u samen met een gecertificeerde partner van Reeleezee, dan bent u verzekerd van optimale ondersteuning door uw adviseur.

Reeleezee - Samenwerken met uw accountant

Geïntegreerde BTW-aangifte

Met het geïntegreerde BTW-systeem van Reeleezee wordt de toekomstige BTW-aangifte direct bijgewerkt bij elke boeking. Dus nooit meer stress aan het eind van de maand of het kwartaal;

Nooit meer uw aangifte overtikken op de website van de Belastingdienst. Met één druk op de knop verzendt u de aangifte vanuit uw boekhouding direct naar de Belastingdienst. In Reeleezee kunt u zien of uw aangifte door de Belastingdienst is ontvangen en geaccepteerd.

Reeleezee houdt automatisch bij welke aangiftes u heeft gedaan en of u moet bijbetalen of geld terugkrijgt. Dat is makkelijk én overzichtelijk!

visual-btw

AutoCollect

Steeds meer leveranciers zijn overgeschakeld over naar elektronisch factureren. Verschillende van deze leveranciers emailen hun facturen niet langer, maar bieden de facturen aan in hun portalen waar u deze zelf moet downloaden. Dat betekent dat u er regelmatig zelf aan moet denken om de facturen te downloaden om de boekhouding compleet te maken. Een tijdrovende en foutgevoelige klus!

Met AutoCollect van Reeleezee kunt u vanuit uw eigen administratie steeds meer leveranciers koppelen. Het koppelen van een leverancier is een eenmalig proces dat u vanuit uw boekhouding uitvoert.

Lees meer
Waarom Reeleezee - AutoCollect