Reeleezee voor ZZP

Van factuur tot btw,
overzicht op één plek

Op locatie of vanachter je bureau. Al je facturen, bonnen, btw-aangiftes én banktransacties op één plek. Overzichtelijk, compleet én actueel. Met of zonder de ondersteuning van een accountant of administratiekantoor - Reeleezee maakt boekhouden écht gemakkelijk.

Meer dan 90% van de Reeleezee zzp'ers gebruiken ook Administratie
header Alessandro Roscioli,
BiciCare

De waarde van Reeleezee

Je administratie op orde - dat klinkt eenvoudiger dan het is. En waarom zou je zelf het wiel uitvinden? Profiteer van het gemak van een online boekhoudsysteem dat van a tot z is ontworpen voor zzp'ers. Van facturen sturen tot btw-aangifte - alles gaat (bijna) automatisch.

Facturen sturen

Niet alleen verstuur je je facturen makkelijk via Reeleezee, je beschikt ook altijd over een up-to-date overzicht van wat er nog betaald moet worden. Bovendien worden alle betalingen automatisch verwerkt in je balans, en in je btw-aangifte. Wel zo makkelijk!

Bekijk de details
Bonnen scannen & AutoCollect

Bonnen scan je met de gratis app - zo staan ze direct in je boekhouding - het systeem leest ze automatisch uit. Scan & Herken noemen we dat. Zelfde geldt voor facturen van serviceproviders die jij ergens moet downloaden - via Autocollect kun je instellen dat dat automatisch gebeurt.

Bekijk de details
Automatische bankkoppeling

Reeleezee koppelt met alle banken: het systeem zoekt dan bij elke banktransactie de bijbehorende bon of factuur. Door je banktransacties automatisch in je boekhouding te importeren is je administratie altijd compleet en up-to-date. Bovendien heb je zo een heel helder overzicht!

Bekijk de details
Btw-aangifte + iDEAL

Je btw-aangifte doen is met Reeleezee letterlijk een kwestie van één druk op de knop. Dankzij alle automatisch verwerkte facturen, bonnen en banktransacties vult het systeem de btw-aangifte ook automatisch in. Door de koppeling met de Belastingdienst kun je de aangifte direct versturen en betalen via iDEAL

Bekijk de details
Deskundige support

Of je nou wel of niet met een accountant of administratiekantoor wilt samenwerken: de keuze is aan jou. De slimme software van Reeleezee is zo ingericht dat je er helemaal geen boekhoudkennis voor nodig hebt. Toch een vraag? Dan kun je bellen, chatten of mailen met onze helpdesk.

Bekijk de details

Hoe gebruiken andere ZZP'ers Reeleezee?

Laat je inspireren door onze ambassadeurs

Omdat mijn webshop gekoppeld is aan Reeleezee verloopt het hele proces van verkoop tot boeking eigenlijk automatisch.

David Kruiniger, Crossvitamins

Onderweg scan ik mijn bonnetjes met de scan app en upload het gelijk naar Reeleezee. Ik raak nooit meer wat kwijt.

Nathalie van Lienen, Money Balance

Na een crash van mijn vorige boekhoudpakket heb ik voor Reeleezee gekozen, de kracht is dat het betrouwbaar is.

Mart van Berkum, Amsterdam Boetiek Apartments

Laat je adviseren door onze experts

Plan een demo op maat

Benieuwd wat je met Reeleezee kunt doen, zonder zelf te zoeken naar de knoppen?

Volg een webinar

Om een makkelijke start met Reeleezee te maken bieden wij korte, overzichtelijke webinars.

Liever direct contact?

Onze adviseurs staan voor je klaar