Als ZZP’er heb je al genoeg te doen

Van factuur tot BTW, overzicht op één plek

Waar je ook bent. Via app en web, onderweg en thuis. Al je facturen en bonnen, je BTW-aangifte en banktransacties op één plek. Overzichtelijk, compleet en actueel. Met of zonder accountant of administratiekantoor. Zo is boekhouden echt makkelijk en goed geregeld. Of je nu paprikateler, glazenwasser of budgetcoach bent.

Probeer 30 dagen gratis
Rody Bogman AWB Reinigingsdiensten

Zo bespaar je tijd en geld met je boekhouding

Ideaal voor startende én ervaren ZZP’ers

1. Factureren in een handomdraai

Onbeperkt facturen sturen en betalen

In enkele minuten een professionele factuur maken in jouw huisstijl. Die verzenden via de app of het online programma. En deze gelijk in je boekhouding zetten. Zo is factureren kinderspel. En dat geldt ook voor offertes, pro-forma facturen en pakbonnen. Je hebt altijd een 100% up-to-date overzicht van alle facturen – en herinneringen worden automatisch klaargezet. Zo houd jij meer tijd over voor ondernemen.

2. Grip op je business en onze support

Minder boekhouden, meer ondernemen

Als ondernemer weet je hoeveel tijd je administratie kost. Natuurlijk, je administratie is ontzettend belangrijk, maar niet waarvoor jij bent gaan ondernemen. Daar denken we exact hetzelfde over. Daarom besparen onze gebruikers tijd en doen ze waar ze het beste in zijn: ondernemen. Met Reeleezee automatiseer je alles wat geautomatiseerd kan worden. Zo heb je de wekelijke administratie in een paar minuten geregeld.

3. Veilig en vertrouwd

BTW-aangifte met één druk op de knop

Je verstuurt je BTW-aangifte met één druk op de knop vanuit je administratie. Je hoeft dus niet meer apart in te loggen op de site van de Belastingdienst. Een veilige, directe connectie vanuit je administratie met de Belastingdienst: ook dat is het gemak van Reeleezee. Alle bonnen en facturen die je invoert, worden automatisch in je aangifte verwerkt. Aan het einde van de maand (of het kwartaal) staat de aangifte direct klaar voor verzending, net als de betaling via iDeal.

Met of zonder samenwerking met je accountant of boekhouder

We blijven continu innoveren, sinds 2002

Zo maken we boekhouden steeds sneller en makkelijker

Scan & Herken
Sneller de administratie bijwerken met Scan & Herken

Factuur inscannen met je mobiel en klaar. Dat is de Scan & Herken-functie. De gescande of gefotografeerde bon wordt meteen naar de inbox van je boekhouding gestuurd en daar automatisch omgezet in een boekingsvoorstel. Deze innovatieve functionaliteit maakt het doen van je administratie echt real easy!

Automatische bankkoppeling
Bij- en afschrijvingen direct in je boekhouding

Reeleezee koppelt met alle banken. En er is een automatische koppeling met ING, Rabobank, ABN Amro en Knab. Je importeert de banktransacties van bijna elke Nederlandse bank. Zo kun je nog sneller en accurater je boekhouding, helemaal geautomatiseerd, bijwerken. Nauw samenwerken doen we namelijk niet alleen met jou, maar ook met onze partners.

AutoCollect
Nog meer tijd besparen met de AutoCollect-functie

Steeds meer Nederlandse bedrijven sturen geen facturen meer, maar laten ze ophalen op hun online portals. Dat is tijdrovend en foutgevoelig. Een innovatief pareltje is de AutoCollect functionaliteit. AutoCollect haalt de factuur op en plaatst deze automatisch in je inbox van je boekhouding, waarna de Scan & Herken functionaliteit een boekingsvoorstel voor je klaarzet.

Geïntegreerde BTW-aangifte
Nog simpeler je aangifte doen vanuit Reeleezee

Elk bonnetje en elke factuur wordt direct juist verwerkt in je BTW-aangifte. Zo hoef je nooit meer zelf te berekenen hoeveel je op welke post op de aangifte moet zetten. Dat is ook de service van Reeleezee! Inschakelen van boekhouders en het doorbladeren van tientallen documenten is verleden tijd. Reeleezee houdt het hele jaar door automatisch al je gegevens bij.

Eenvoudig overstappen

Maak je al gebruik van een ander boekhoudprogramma en wil je overstappen? Dat kan eenvoudig snel en zonder extra kosten. Wij helpen je om real easy over te stappen.

Onze specialisten helpen je graag verder.

Help mij overstappen

Daarom kies je voor Reeleezee

  • Bespaar tijd en geld
  • Houd altijd het (financiële) overzicht
  • Makkelijker, (bijna) alles automatisch
  • Maak minder snel fouten dan in Excel
  • Doe het (grotendeels) zelf
  • Op kantoor, thuis of onderweg

Deze ondernemers en accountants gingen je voor

Lees hoe makkelijk het is in de praktijk

Super pakket!

“Het is een super pakket omdat het zo makkelijk mogelijk gestructureerd is. En alles blijft in de cloud dus je raakt nooit iets kwijt.”

Alessandro Roscioli, BiciCare

Half uurtje voor je BTW-aangifte

“Eens in het kwartaal pak ik er een half uur voor en dan wordt de BTW-aangifte bij de Belastingdienst aangegeven.”

Harry Weeda, Naturals

RGS en SBR inbegrepen

“MTH werkt aan de administratie van de toekomst. Met Reeleezee betekent dit ook het gebruik van standaarden als RGS en SBR.”

Ton Rakké, MTH

Kunnen we je verder helpen?

Spreek je liever een expert?